gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

16.09.2014 Demo CD kapely 2MS zdarma ke stažení (2MS)    PDF Tisk Email
Aktuality
Nedá se nic dělat, ale léto se nám ztrácí před očima. Pelhřimovská alternativně folková kapela 2MS jako malou kompenzaci za konec nejpohodovějšího období roku nadělila svým fanouškům malý dárek: Na internet dala k volnému stažení své DEMO CD.
Debutová demo nahrávka kapely 2MS byla představena letos v březnu a dosud byla k mání jen na koncertech kapely. Nyní se dostává k posluchačům i v MP3 podobě.
CD se stručným názvem Demo vzniklo ve velmi skromných podmínkách. „Jedná se v podstatě o podomácku zhotovené nahrávky našich skladeb,“ říká zpěvák a kytarista kapely Jakub Marek. „Zvukovou kvalitu těchto nahrávek jsme už ale shledali za dostačující k tomu, abychom jejich prostřednictvím prezentovali naši tvorbu na veřejnosti. Nejde tedy technicky o nikterak profesionální počin, ale spíše o snahu ukázat se lidem i skrze jinou platformu, než je jen živé koncertování,“ dodává Marek.
Demo CD obsahuje nahrávky většiny písní, které má dosud kapela v repertoáru. Najdeme na něm 13, výhradně autorských, skladeb.
Křest desky se uskutečnil na jaře v pelhřimovské Utopii a proběhl poněkud netradičně. Po celou dobu koncertu kolovala mezi diváky půllitrová sklenice, do níž mohl každý z účastníků nalít vzorek nápoje, který právě pil. Výsledný mix sestávající z piva, vína, čaje, cideru, ale i několika druhů tvrdého alkoholu pak posloužil jako tekutina, jíž bylo CD pokřtěno. Několik odvážlivců pak tento slavnostní, leč poněkud nevábný nápoj ochutnali.
Demo nahrávka kapely 2MS je pro fanoušky i posluchače připravena ke stažení na Bandzone profilu kapely či na jejím Facebooku (www.bandzone.cz/2MS; www.facebook.com/2msMusic).

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib