gototop
23.10.2014 Rozloučení se Zubříkem (FOLKtime.cz)    Tisk
Aktuality

Jak asi víte, minulou sobotu nás nečekaně po tragické nehodě v Zillertalských Alpách opustil náš kamarád, skvělý muzikant a kromě jiného i zakladatel serveru FOLKtime, Zbyněk Zubřík Rosendorf. Protože přibývá vás, kteří byste se rádi se Zubříkem přišli rozloučit, máme pro vás informaci, že je to možné, a níže naleznete nejnutnější podrobnosti.

Poslední rozloučení se Zubříkem proběhne v úterý 28.10. v prostorách smuteční síně Ďáblického hřbitova v Praze 8 (přesná adresa - například pro zadání do navigace - je Ďáblická 564/2A), část obřadu určená veřejnosti a všem, kteří se chtějí se Zubříkem rozloučit, započne v 11.30 hodin, smuteční hosté se sejdou v tomto čase před vedlejší bránou hřbitova na zmiňované adrese. Zubříkův život i jeho povaha byly veskrze veselé, proto respektujeme přání rodiny a myslíme si taktéž, že ani Zubřík sám by si nepřál formální smuteční oděv, a místo smutečních věnců by mu jistě udělala radost spíše malá neformální kytice...

Zbyněk Zubřík Rosendorf
Zbyněk Zubřík Rosendorf

 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Ivan Kurtev  - Prosba   |Manager |10.11.2014 14:00:19
Prosím moc jménem rodiny, pokud by se našel někdo kdo fotil na smutečním obřadu, zda by mohl rodině tyto fotografie poskytnout. Kontaktujte mne prosím na ivan.kurtev@folkzije.cz. Děkuji.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib