gototop
06.06.2016 Pod otevřeným nebem na Střeleckém ostrově zahrají ve čtvrtek 9. června 2016 Bratři Ebenové (100PROmotion)    Tisk
Aktuality
Na pražském Střeleckém ostrově vystoupí Bratři Ebenové. Jako již téměř tradiční hosté oblíbeného Letňáku 2016 – Léta pro Pražany potěší své fanoušky písněmi z nejnovějšího alba Čas holin i skladbami, které již posluchači dlouho neslyšeli. Koncert začíná v 19,30 hodin.
„Bratry Ebeny jsme nedávno přivítali na půdě Malostranské besedy a jsme rádi, že zavítají i na právě probíhající Letňák. Pomalu se již stávají našimi tradičními hudebními hosty. Jejich vtipné texty, neotřelé rýmy a charakteristický ebenovský zvuk prostě baví a umí upoutat pozornost širokého spektra posluchačů napříč žánry i generacemi,“ říká šéf produkce Letňáku 2016 – Léta pro Pražany David Dvořák.
Bratři Ebenové své hudební trio založili již v roce 1974. Od roku 2002 vystupují ve stejné sestavě, kterou kromě Marka, Kryštofa a Davida Ebenových dále tvoří Pavel Skála (kytary), Jiří Veselý (baskytary, akordeon), Jiří Zelenka (bicí a perkuse) a Jaromír Honzák (kontrabas). V průběhu své více než čtyřicetileté historie nahráli 5 studiových desek, odehráli stovky koncertů, ale také například natočili několik audioknih, hudbu pro sérii večerníčků Mach a Šebestová, pro pohádkové CD "Pohádky bratří Grimmů či k seriálu České televize Poste Restante.
„Nenechte si ujít koncert našich hlavních červnových hvězd. Vstupenky jsou stále k dispozici a seženete je i na místě. Na sezení stojí 400 korun, na stání pak 300 korun,“ dodává Dvořák.
Bližší informace na stránkách www.letnak.cz.
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Rok 2014? Není to pozdě? (Miloš Keller)

» 1. díl Folk factory na ČT art: Bratři Ebenové (FOLKtime.cz)

» Pernštejnská fortuna – pestrá, slunečná a nezapomenutelná (Jana Štěpánková)

» 32. Prázdniny v Telči a zážitky z pěti krásných večerů (Tomáš Hrubý)

» Na Folkových prázdninách vystoupí jubilanti Michal Prokop, Vladimír Merta, Druhá tráva a poprvé Bratři Ebenové (Michal Schmidt)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib