gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

18.10.2016 Křest nového CD kapely Jarret (Jarret)    PDF Tisk Email
Aktuality

V příštím roce oslaví skupina Jarret 25 let. A tak si řekli, že by bylo hezké vstoupit do nového roku s čerstvým, již pátým, studiovým albem. A tak se zrodily Soulásky & Samolásky.
Prvních pár týdnů v červenci se dobrovolně nechali zavřít do nahrávacího studia a vytvořili album, které je snad žánrově ještě hůře definovatelné, než jeho předchůdci.
Soulásky & Samolásky jsou také prvním albem, kde se neopírají o tvorbu dvorního skladatele Bohouše Vašáka. Zazní tak písně spřátelených muzikantů, kteří kapele v posledních 25 letech zůstávali nablízku: Ivan Jecha, Michal Krtička, Jan Skácel, Pavel Havlík, Jakub Noha, Martin Kadlec a naše nejmilejší zpěvačka Hanka Skřivánková.
Zaplatit CD a vše, co kolem něj patří, není v dnešní době jednoduché, a tak Vám Jarret bude vděčný za podporu na Startovači, kde můžete přispět a získat tak zajímavé odměny.

Křest CD Soulásky & Samolásky se bude konat v sobotu 22. října 2016 v Liberci v Lidových sadech – (předkapela Buty) a kdo by to měl na sever daleko, může vyrazit 3. listopadu 2016  v Praze do Klubu Kaštan – (předkapela Kabája).
 
Těšíme se na vás a děkujeme za vaší podporu!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib