gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

15.03.2017 Finalisté talentové soutěže Slunovratu se utkají o hraní na festivalu! (Nikol Poselová)    PDF Tisk Email
Aktuality
Již dnes 15. března 2017 se v hudebním klubu Slušnej kanál uskuteční finále talentové soutěže hudebního festivalu Slunovrat. V minulém týdnu vybrala odborná porota účinkující, kteří postoupili do finálového kola. Přestože původní počet finalistů měl být 5, po nerozhodném počtu hlasů posledních 2 postupujících se nakonec porotci rozhodli, že do finále postoupí 6 soutěžících.
Role patrona soutěže a předsedy poroty se zhostil zpěvák a leader kapely Jelen, Jindra Polák. Dále soutěžící hodnotí také hudební dramaturg Country rádia, Pavel Bezouška, hudební dramaturg Jan Kurčík, hudební dramaturg Jaroslav Capanda a hudební zpravodaj České tiskové agentury, Roman Jireš. Nově festival v porotě přivítal houslistu a člena skupiny Čechomor, Karla Holase.
Finále písničkářské soutěže Slunovrat 2017
Finále písničkářské soutěže Slunovrat 2017
V soutěži se mezi sebou utkají:
The Lazy Bones - 27 bodů
Šouflšou - 25 bodů
Daniel - 10 bodů
Quaoar - 10 bodů
Tamdoletma - 9 bodů
Tereza Jakobová - 9 bodů
Finalistům gratulujeme a rádi bychom všechny pozvali na slavnostní finálový večer, který proběhne 15. 3. 2017 od 19 hodin v hudebním klubu Slušnej kanál, Ondříčkova 29, Praha 3 – Žižkov, kde každý ze soutěžících odehraje tři písně ze svého repertoáru. Přítomná odborná porota vybere 3 účinkující, kteří si letos v červnu zahrají na hudebním festivalu Slunovrat. Na výherce kromě vystoupení na festivalu čeká také rozhovor a zveřejnění vítězné písně v rádiu, unikátní skleněné trofeje s logem Slunovratu a další zajímavé ceny od partnerů festivalu. Vstupné na finále je ZDARMA.
Nultý ročník hudebního festivalu Slunovrat, který se uskuteční ve dnech 23. 6. – 24. 6. 2017 ve vodáckém kempu Sázavský ostrov. V sobotu se v hlavním programu akce objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller. Plejádu známých umělců a písničkářů doplní Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka, kapela Všichni Svatí a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.
Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.
Speciální limitovanou edici dvoudenních permanentek na Slunovrat lze ještě do konce března zakoupit za akční cenu 490,- Kč.
Vstupenky zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti www.ticketstream.cz a na pobočkách cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour.
Více informací naleznete na webových stránkách akce www.slunovratfest.cz

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib