gototop
15.08.2017 Akustický festival písničkářů (Jan Ostrov)    Tisk
Aktuality

Hledáte-li hudební festival bez davů, astronomického vstupného a ohlušujících decibelů, vypravte se třetí srpnový čtvrtek do parku pražského Vyšehradu, kde se uskuteční již čtvrtý ročník festivalu OPEN air písničkářů. Od 18 hodin do setmění si můžete vychutnat autorskou tvorbu téměř dvaceti vystupujících, začátečníků i profesionálů. Pořádající volné sdružení infolk.cz festivalem navazuje na pravidelné večery OPEN-MIC.cz, rozvíjející silnou tradici českého písničkářství.

Open air Vyšehrad
Open air Vyšehrad
Zajímavostí je vystoupení muzikantů v akustické formě, bez použití zvukové aparatury. Každý z přihlášených vystupujících zahraje 3 písně, čímž večer získává na pestrosti a dynamice. Nadto může svou tvorbu představit každý, kdo přijde. Jedním z cílů minimalistického a neformálního festivalu je otevřít kulturní prostor veřejnosti pro nevšední setkání a kontakt. Festival se koná na zelené louce a najdete zde jen to, co sami přinesete.

OPEN air na Vyšehradě nabízí nevšední formát – hraní bez zvukové aparatury. Je to záměr, jehož smyslem je podtrhnout sílu autentického umění písničkářů a nalézat pro tento druh umění nové formy a prostředí intimity. Kvalita není v elektronice nebo v médiích, jedinečnost je založena na živém, bezprostředním a bezbariérovém hudebním a lidském setkání. Akustická forma je zároveň silnou výzvou pro kvalitu posluchače.

Vychutnejte si neobvyklou zkušenost akustického koncertu pod širým nebem. Malý nekomerční festival jako svátek autorské tvorby, která nejlépe vyznívá v tichém prostředí a váží si vnímavého publika. Darujte si odpočinkový dárek pro radost, pestrý bezbariérový koncert, oživení veřejného prostoru. Objevte a tvořte živou kulturu.

Letní OPEN air Vyšehrad | Čtvrtek 17.8.2017 | 18:00 | Více informací: infolk.cz/open

 

 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib