gototop
30.08.2017 Harries, Ille, Bocek, Diva Baara a další na Tranzistor Letní Letné (Tranzistor label)    Tisk
Aktuality
Tranzistor chystá nabitou sezónu. Přijďte ji s námi odstartovat se speciální letní revue na festivalu Letní Letná. James Harries, Ille, emozpěv, Tomáš Boček, Diva Baara, The Dog Fight, baset, Ondřej Cihlář a Ondřej Bauer z divadla VOSTO5, ty všechny uvidíte na Tranzistor Letní Letné v rámci festivalu v šapitó Letní poloha 1. září od devíti hodin večer.
Tranzistor je malý domácí label, který zesiluje zejména hudební umělecké počiny a během své krátké existence si vybudoval pevnou pozici mezi nezávislými vydavatelstvími v České republice. Od svého vzniku pořádá kulturní akce, na kterých se jeho umělci setkávají. „V Tranzistoru panuje mezi kapelami taková zvláštní rodinná nálada, a když už dlouho nic společně neděláme, ozve se někdo ze stáje, že se musíme vidět a zahrát si. Moc si toho vážím, protože udělat si společný koncert a revue vydá za tisíc showcasů. Navíc díky Ondřejům z VOSTO5 celý večer nabírá zcela nové rozměry,“ říká o akci zakladatel labelu David Landštof.
Letní Letná
Letní Letná
V rámci divadelního festivalu Letní Letná se představí umělci, kteří chystají ještě letos své novinky, které zde budete moci slyšet v premiéře. Britský zpěvák James Harries zahraje chystaný singl, který bude mít premiéru už v září, duo emozpěv se tentokrát představí jako kapela, Ille fanoušky překvapí v netradiční sestavě za doprovodu speciálního Tranzistor bandu, Diva Baara vás okouzlí svým šarmem a roztančí v rytmu swingu, Tomáš Boček chystá nový country song, v premiéře zazní písně kameramana baseta, anglo-američtí The Dog Fight se postarají o pořádnou porci indie pop-rocku a ani tentokrát nebude chybět John Lemon. Letní akce navazuje na únorovou revue, kterou prováděla známá herecká dvojice Ondřej Cihlář a Ondřej Bauer z divadla VOSTO5.
„Vydavatelství Tranzistor se daří z našeho diskotékového bohatství vybírat ty nejvybroušenější klenoty československé scény. Je nám velikou ctí se již pravidelně setkávat s talenty tanečních parketů na pravidelných přehrávkách a na tu zářijovou, se pak těšíme obzvláště. Jiří Zimola a Radek Pastušák, konferenciéři přehrávek,“ navnazují na večer Ondřej Bauer a Ondřej Cihlář.
Akce se uskuteční 1. září od devíti hodin na Letní Letné v šapitó Letní poloha. Vstupné je zdarma.
Diva Baara: https://www.youtube.com/watch?v=TVeLEGeaZpo
The Dog Fight: https://www.youtube.com/watch?v=16-tMqRVnK4
Více o umělcích a revue zde: http://www.tranzistorlabel.com
FB event: https://www.facebook.com/events/200791020453433/?fref=ts

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib