gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

26.05.2023 Festival hudby a divadla KAHAN Jana Balady 2023 (AGENTURA PERMONIA PROMOTION z.s.)    PDF Tisk Email
Festivaly
Festival Kahan
Festival Kahan
Festival hudby a divadla KAHAN
se po roční nucené pauze vrací do nádherného prostředí lesního divadla Na Skalce v Novém Podlesí u Příbrami. Už samotné místo dává festivalu výjimečnost, neboť divadélko má svůj Genius Loci. V minulosti se zde konali kromě bezpočtu divadelních představení také různé festivaly i koncerty. Festival je vhodný pro celé rodiny, neboť děti mají vstup zdarma, v lese si můžou pořádně vyhrát a ještě pro ně přibližně v půlce festivalu chystáme divadelní představení kejklíře Slávka Nečunajeva. Krom zmíněného divadla a převážně folkových kapel, se návštěvníci můžou těšit, na v minulém ročníku úspěšný, místní taneční soubor Zářící ženy, který vyplní přestávky mezi jednotlivými účinkujícími.
Na místě je k dispozici i stánek s občerstvením a nápoji a předjednaného máme i prodejce s ochranou známkou Regionální potravina. Jedním z cílů festivalu, je vytvořit program na sobotní odpoledne a večer vhodný pro celé rodiny, a společně si užít pěkný letní den v lese, společně s lidmi, kteří mají tento styl odpočinku stejně jako my rádi.
Dalším cílem je dát prostor místním umělcům, jako je letos Petr Vašina a Míša Mádlová, nebo Naopak, začínajícím kapelám, které zastupuje kapela ZHurta, ale i známějším kapelám, což letos je například Potokap, nebo hvězdy celého programu kapela Devítka. Zahraje i vítěz diváckého hlasování z minulého ročníku, kapela MeziMěsto. Celý program otevře písničkář Mirek Baldrych.
Festival hudby a divadla KAHAN Jana Balady 2023
Festival hudby a divadla KAHAN Jana Balady 2023
Jak již jsem zmínil, festival má své divácké hlasování o nejoblíbenější uskupení. Diváci vhazují během celého dne do připravené urny hlasovací lístky, které před posledním vystoupením dne sečtou organizátoři a vyhlásí vítěze putovního Kahanu. Vítězné uskupení také obdrží automaticky pozvánku na příští ročník.
Místo je dobře přístupné i osobám ZTP a hůře pohyblivým, které je až na místo možné dovézt autem. Na festivalu s námi spolupracuje krom obce Podlesí, i město Příbram a divadlo A. Dvořáka Příbram. Teď už zbývá jen doufat že nám vyjde počasí. Festival se totiž koná za každého počasí.

Účinkující vystoupí v tomto pořadí:
13:30 Mirek Baldrych
14:35 Meziměsto
15:40 ZHurta
16:45 Naopak
17:45 Divadlo Kejklíře Slávka
18:45 Petr Vašina a Míša Mádlová
19:50 Potokap
21:00 Devítka
Celým odpolednem nás provede svými vystoupeními místní taneční soubor Zářící ženy.

Občerstvení zajištěno. Festival pořádá místní neziskový spolek AGENTURA PERMONIA PROMOTION, z.s. ve spolupráci s městem Příbram a divadlem A. Dvořáka Příbram. Vstupné v předprodeji 120 KČ na místě 180 KČ děti do 12 let zdarma.

Festival hudby a divadla KAHAN Jana Balady 2023
Sobota 24. června 2023 od 13:30 do 22:30
Lesní divadlo Na Skalce v Novém Podlesí u Příbrami

 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib