gototop
01.05.2017 Folkový kvítek 2017 (Jirka Hopp)    Tisk
Festivaly
Již po dvacáté šesté rozkvete přírodní divadlo na Konopišti v sobotu 13. května Folkovým kvítkem. Na tento tradiční hudební festival, největší svého druhu ve Středočeském kraji a jeden z největších v České republice vás zve pořadatel KVĚT - spolek klubů dětí a dětských domovů v ČR. Pro návštěvníky, kteří chtějí na Konopiště vyrazit již v pátek bude nachystáno mnoho stánků s občerstvením, improvizovaný kemp zdarma a krásné vycházky okolo napuštěného rybníka, bájná hora Blaník a samozřejmě zámek Konopiště a Růžová zahrada.
Folkový kvítek 2017
Folkový kvítek 2017
V sobotu ráno se otevřou brány přírodního divadla v 8.30 hod. Pro děti budou nachystány hry, projížďky na raftu po rybníku, ale i další drobné hry a soutěže. V 9.30 zazní úvodní znělka festivalu a prověřená dvojice veselých moderátorů Vláďa "Casey" Růža a Pavel "Jim" Drengubák zahájí hudební maratón na jehož začátku vystoupí nejtalentovanější děti z celé ČR - autoři a současně interpreti.
I návštěvníci budou moci rozhodovat ve hlasování, kdo ze soutěžících získá cenu diváků. Před zahájením soutěže bude na scéně vztyčena vlajka s otisky dlaní letošních finalistů. Hlasovací lísky budou později slosovatelné, první obdrží víkendový pobyt v ČR pro dvě osoby od CK Kudrna Brno.
Dále v programu vystoupí v padesáti minutových blocích Brontosauři Revival, Marod z Ostravy, skupina Klíč v plné sestavě, Jiří Schmitzer, Nezmaři, Kamelot, Ivan Hlas trio, Ondřej Hejma a Žlutý pes, Kamelot, Berušky ve výborné kondici, folk-rockový Jarret, Přelet MS, legendární Poutníci, Cop, Míša Leicht a Forehand (návrat na pódia po dlouhých letech odmlky) a úplný závěr bude patřit veselé kapele Lukáše Krásného Semtexu. V závěru festivalu si zavzpomínáme na velikou osobnost Jarmilu Šulákovou. Konec je plánován na 24.00 hod.
Parkovat je možno na parkovištích pod zámkem a pod hrází. Předprodej zajišťuje Ticketstream. Případný výtěžek bude jako každý rok použit na ozdravné pobyty dětí z dětských domovů. Děti z Dětského domova Sázava budou na místě pomáhat jako pořadatelé. Nad festival převzalo záštitu Město Benešov.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib