gototop
19.06.2017 Folková růže (Michal Jupp Konečný)    Tisk
Festivaly
24. ročník festivalu Folková růže  se koná v Jindřichově Hradci ve dnech 13. – 15. července 2017.
MIKI RYVOLA A PŮL NEZMARŮ * JANANAS * PŮLJABLKOŇ *COP * ASONANCE * DEVÍTKA * ARNOŠT FRAUENBERG TRIO * JARRET * ZHASNI * STRÁNÍCI * SEKVOJ * MRAKOPLAŠ * MOŠNY * MARTIN ROUS * Z HECU * STRUNOVRAT * FAUX PASE FONET *  JEN TAK TAK * PASSAGE * ACOUSTIC * AJETO * PĚTNÍK * DUO DRC * ISARA * a další.
Koncerty „nejkrásnějšího festivalu na světě“ se odehrají na druhém a třetím zámeckém nádvoří a v Kapli sv. Máří Magdaleny. Festivalový program probíhá celé odpoledne na II. nádvoří zámku a večer vrcholí koncertem na III. nádvoří Zámku. Pro labužníky přidává ještě půlnoční recitály zvané Nočníček v Kapli sv. Máří Magdaleny.
Folková růže 2017
Folková růže 2017
Folkovou růži doplňuje nedělní koncert na zámku v Žirovnici nebo spontánní vystoupení muzikantů po městě. Ozdobou jsou jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno v zahradě gymnázia.  Psi a další zvířata nemají na festival vstup povolen.
Festival pořádá agentura Jen tak tak ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, Státním hradem a zámkem v Jindřichově Drinking pee (kik 18xxy)Hradci a časopisem FOLK &COUNTRY za podpory Jihočeského kraje a města Jindřichův Hradec.
Celodenní vstupenka platí na všechny koncerty jednoho dne a stojí v předprodeji/na místě: čtvrtek 160/220 Kč, pátek a sobota 200/260 Kč. Třídenní permanentka je za 450/550 Kč. Děti do 140 cm výšky platí 1 Kč, invalidé platí zlevněné vstupné ve výši cca 50%. Tyto slevy pouze na místě. Předprodej vstupenek www.ticketstream.cz.
Detailní program a další podrobnosti najdete na www.folkruze.cz.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
nástěnkář   |37.48.32.xxx |04.07.2017 09:54:15
10 dní do akce a v celém městě ani v okolí není ani jeden plakát. To jen, až zase budete skuhrat nad tím, že diváci nepřišli.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib