gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

21.05.2020 35. ročník Folkových prázdnin se překládá na rok 2021 (Michal Schmidt)    PDF Tisk Email
Festivaly
Milí přátelé Folkových prázdnin, do této chvíle jsme intenzivně pracovali na přípravách letošního ročníku, avšak po dlouhých týdnech sledování současné situace s vývojem pandemie u nás i ve světě jsme dospěli k rozhodnutí, že 35. ročník festivalu přesouváme na léto 2021. Folkové prázdniny se uskuteční v termínu 24. – 31. července 2021.
K tomuto rozhodnutí nás vedlo několik skutečností. Hlavní z nich je povaha a zaměření festivalu. Folkové prázdniny jsou festivalem rodinným a velmi kontaktním. Velká část rodin pobývá celý týden v kempu, navštěvují dílny, workshopy a doprovodné programy. Realizovat festival s velmi omezeným počtem diváků a dodržet nejpřísnější hygienické podmínky není pro nás reálné. Dalším důvodem je skutečnost, že většina účinkujících hlavního programu je ze zahraničí a přílišná úprava dramaturgie a vyřazení těchto zahraničních umělců by neodpovídalo zaměření festivalu. 
35. ročník až za rok
35. ročník až za rok
Je to situace nová, se kterou jsme se ještě nesetkali, a ještě nyní si náměšťské léto bez festivalu neumíme představit. Dlouho jsme zvažovali několik variant, jak by byl festival realizovatelný, a velmi dlouho čekali na oficiální vyjádření státních orgánů o možnosti konání podobných akcí v době letních prázdnin. Bohužel podmínky, které byly stanoveny, nám nedovolují realizovat připravenou podobu tohoto ročníku v rozsahu a kvalitě podle našich představ, ani nedovolují přístup obvyklému počtu diváků.
Věříme, že v této situaci pomůže přesunpornmobile.online festivalu k ochraně zdraví všech diváků, umělců, pořadatelů i obyvatel města a že se všichni ve zdraví setkáme bez jakéhokoli omezení v červenci 2021.
Ani letošní prázdniny nebudou ale úplně bez těch Folkových. Chystáme několik aktivit, kterými vám zpříjemníme léto a prodloužené čekání na náš 35. ročník, a které si budete moci užít z pohodlí domova, přírody nebo kteréhokoli jiného místa, kde se zrovna v tu dobu budete nacházet.
Sledujte proto naše webové stránky www.folkoveprazdniny.cz a naši facebookovou stránku https://www.facebook.com/folkoveprazdniny/, kde získáte všechny potřebné informace.
Děkujeme za pochopení, srdečně vám přejeme hodně zdraví, pohodové léto a těšíme se na vás!
Tým pořadatelů Folkových prázdnin

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib