gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

28.08.2020 Prázdniny pomalu končí, my jedeme dál... (Okolo Třeboně)    PDF Tisk Email
Festivaly
Vážení příznivci Okolo Třeboně, konečně se blíží čas, kdy snad naše děti, vnoučata, synovci a neteře začnou opět chodit do školy. Pro nás tím ovšem léto nekončí a máme pro vás připravený víkend plný hudby, zábavy, dobročinnosti, sluníčka a koupání. Pojďte si babí léto užít s námi...
Ivan Hlas Trio
Víkend zahájíme v pátek 4. září 2020 v 19 hodin v Divadle J.K.Tyla, kde zahraje Ivan Hlas s kytaristou Norbim Kovácsem a violoncellistou Jaroslavem "Olinem" Nejezchlebou. Dojde i na hity z filmu Šakalí léta...
Předprodej zde. 
Benefiční koncert pro Hospic sv. Kleofáše v Třeboni
Pavel Barnáš a přátelé
Pavel Barnáš a přátelé
Sobotní program bude pokračovat již třetím ročníkem Benefičního koncertu Pavel "Bárny" Barnáš a přátelé. Letos se jako hosté objeví Václav Matas - dobro, Petr Werner a Jirka Řapek - kytary, zpěv, Rozeta - flétnový kvartet, Kája Dvořák - kytara, Kryštof Skalický - heligonka, Anna Barnášová - zpěv, Zuzana Benešová a Zbyněk Mikuláš - operní zpěv a kytara. Všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář a celý výtěžek z koncertu jde na podporu aktivit Hospice sv. Kleofáše v Třeboni. Vstupenky je možné získat buď v předprodeji, kde lze zakoupit vstupenku s místenkou v ceně od 150,- do 1.000,- Kč a nebo je možné zaplatit dobrovolné vstupné na místě, kde už není konkrétní místo garantováno a vstup je umožněn až po usazení všech hostů s místenkou. Chcete-li podpořit dobrou věc, přijďte 5. září 2020 v 19 hodin do Schwarzenberské hrobky a spojte příjemné s užitečným.
Předprodej zde. 
Zavírání plavecké sezóny
Slavnost pruhovaných plavek
Slavnost pruhovaných plavek
Tradiční Slavnost pruhovaných plavek na Ostende se odehraje tentokráte 6. září od 12 hodin. Nebude chybět Pánská šatna a Los Alimentos, kteří se postarají o vkusnou hudební vložku a samozřejmě davy lidí v pruhovaných plavkách. Parník a Vláček Třeboňáček opět budou zajíždět i na Ostende, takže doprava je zajištěna. Chcete-li mít jistotu, že si sednete ke stolu, doporučujeme zakoupit vstupenky s místenkou předem. Na Ostende je již jen jednotné vstupné 45,- Kč bez garance místa k sezení. Děti půjdou samozřejmě zdarma!
Předprodej zde. 
Finalistka Houpacího koně 2020 Jana Rychterová v Českém rozhlase České Budějovice
Hudební program bude pokračovat i na podzim koncertem Jany Rychterové a Marien v budově Českého rozhlasu České Budějovice a to 4. listopadu 2020 od 19 hodin. Vstupenky bude možné zakoupit ve vysílání ČRo ČB nebo na místě.
Adventní koncert Třeboňští pištci a SemTam
Třeboňští pištci a SemTam
Třeboňští pištci a SemTam
foto: archiv
Rok 2020 zakončíme tradičním adventním koncertem dne 28. listopadu 2020 v 19 hodin v Divadle J.K.Tyla v Třeboni. Vstupenky jsou v prodeji již nyní a pomalu mizí, takže není radno s nákupem otálet.
Předprodej zde.
Okolo Třeboně 2021
No a protože je práce na přípravě jubilejního 30. ročníku Okolo Třeboně v plném proudu, můžeme Vás již nyní informovat, že tato mimořádná událost se bude konat v termínu 26. 6. - 6. 7.2021. Z programu zatím můžeme prozradit, že nebude chybět Žižkovské divadlo Járy Cimrmana s hrou České nebe, Nezmaři, Babouci, Fleret, Bárka, Třeboňští pištci a doplní je ještě mnoho dalších zvučných jmen. O spuštění předprodeje vstupenek vás budeme předem informovat.
Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás v Třeboni či jejím blízkém okolí.
Agentura Bárny
https://www.okolotrebone.cz/ 

Sdílet na...
Kam dál?

» Bleskovka o CD Vlasty Redla Staré pecky (FOLKtime.cz)

» Ebeni v Třeboni (Džexna)

» Pavel Barnáš se představí v Třeboni jako muzikant v hlavní roli (Okolo Třeboně)

» 20. Okolo Třeboně již zítra! (Školník)

» Okolo Třeboně oslaví 150 let s Nezmary a Katapultem (Okolo Třeboně)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib