gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.11.2020 Zahájení předprodeje na rok 2021 a zrušení adventního koncertu (Okolo Třeboně)    PDF Tisk Email
Festivaly
Vážení příznivci Okolo Třeboně, máme pro vás spoustu novinek, tak se do toho hned pustíme. 
Adventni koncert zrušen
Nejdříve musíme bohužel oznámit, že adventní koncert Třeboňských pištců a SemTam, který se měl konat 28. listopadu 2020, musí být zrušen. Budeme se snažit vymyslet náhradní termín, ale vzhledem k současné situaci to není právě jednoduché. Vstupenky je tedy možné vrátit v místě jejich zakoupení. Pro vrácení vstupenek zakoupených na našem webu pište na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a uveďte datum zakoupení vstupenek a číslo řady a sedadla. Peníze budou vráceny na účet, z nějž proběhla původní platba.
Předprodej na jubilejní 30. ročník Okolo Třeboně zahájíme v prosinci
Okolo Třeboně 2021
Okolo Třeboně 2021
Hned první prosincový den spustíme předprodej vstupenek na rok 2021. Nejlepší místa za nejlepší ceny budou k mání od 20:00. Těšit se můžete na únorový koncert RadůzyŽižkovské divadlo Járy Cimrmana s hrou České nebeHradišťanNezmary se speciálním programem pro Okolo Třeboně, z Valašska přijede Fleret, připluje oblíbená Bárka a nebude chybět ani dechovka s legendárními Babouky. Chystáme i noční afterpárty například se Spolektivem nebo Braxou. V létě zahraje Václav Hudeček a Bratři Ebenové. Nejedná se zdaleka o kompletní výčet koncertů, program se bude ještě doplňovat a upřesňovat. Ten nejaktuálnější najdete vždy na našem webu. Stejně tak v našem e-shopu se budou koncerty objevovat postupně, nenajdete-li hned ten svůj, nebojte se, on se tam brzy objeví. Předprodej vstupenek najdete zde.
Houpací kůň 2021 
I při letošním jubilejním 30. ročníku Okolo Třeboně proběhne přidružená soutěž Houpací kůň. Přihlášky bude možné podávat on-line od 1. prosince 2020. Takže chcete-li stát na pódiu vedle velkých hvězd, nenechte si svou šanci proklouznout mezi prsty. Přihlásit se je možné zde.
Premiéra Bárky
Pavel Barnáš a Ivanka Pokorná se v létě hodně snažili, odehráli mnoho nádherných koncertů, ale také natočili první videoklip Bárky. Je plný léta, krás jihočeské přírody a architektury a samozřejmě malebných tónů v podání harfy a violoncella. Pokud se vám už po sluníčku stýská, nezmeškejte premiéru klipu, která proběhne 12. prosince 2020 ve 12:12 na YouTube.
Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás v Třeboni či jejím blízkém okolí.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib