gototop
08.12.2022 Vyhlášení nového ročníku konkurzu Zahrada písničkářů 2023 (Pavel Strakoš)    Tisk
Folk v TV
Zahrada pisničkářů 2022
Zahrada pisničkářů 2022
archiv: Tv Noe
Společným fotem finalistů minulého ročníku Zahrady písničkářů bychom rádi zahájili nový konkurz pro rok 2023 - tak tedy:
Televize Noe vyhlašuje konkurz o účast na festivalu Zahrada písničkářů 2023. Zúčastnit se mohou jednotliví písničkáři a písničkářská dua s výhradně atutorskou tvorbou v češtině popř. slovenštině. Co je pro přihlášení třeba udělat? Poslat na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript své 3 autorské písně + texty nejpozději do 31. března 2023. Technická kvalita nahrávky není až tak rozhodující. Své písně můžete nahrát i na nějaký lepší chytrý telefon.
Blondýna
Blondýna
archiv Tv Noe
Porota vybere do nesoutěžního finále, které se bude konat v Ostravě na začátku září 2023, 6 finalistů. S nimi pak natočíme rozhovory a spolu se záznamem jejich vystoupení budou vysílány v televizi Noe. Záznam vystoupení bude zdarma k dispozici účinkujícím. Konkurzu se nemohou zúčastnit finalisté loňského konkurzu Zahrady písničkářů, ale i na ně myslíme a něco připravíme.
I pro tento ročník vyhlašujeme výzvu "Napiš píseň". Téma pro zcela novou píseň tentokrát zní: ADVENT. Protože se jedná o téma, které má co dočinění s křesťanstvím, a tudíž nemusí být každému blízké, není zaslání nové tématické písně podmínkou pro přijetí přihlašky do konkurzu na festival. Nicméně s písněmi na toto téma budeme pracovat v rámci dalších pořadů televize Noe jako např. Cvrlikání viz. https://www.tvnoe.cz/porad/35381-cvrlikani-specialni-dil-na-tema-odvaha
Veškeré dění můžete průběžne sledovat na www.zahradapisnickaru.cz.
Díky, že jste to dočetli až sem a už teď těšíme se na vaše nahrávky.
Přeju požehnaný Advent.
Pavel Strakoš
režie a střih

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib