gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

15.06.2011 Folkové Chvojení již za pár dní... (Ivan Kurtev)    PDF Tisk Email
PR
Druhý ročník  festivalu folkové, trampské a country hudby se uskuteční  17. a 18. června 2011 ve Vysokém Chvojně u Holic.
Amfiteátr v tamním lesním arboretu přivítá 23 účinkujících, mezi kterými nebudou chybět hvězdy jako Žalman & spol, Robert Křesťan & Druhá tráva, Nezmaři, Pavel Bobek, Pavlína Jíšová & přátelé, Kantoři, Devítka a písničkáři Ivo Jahelka a Slávek Janoušek.Těšíme se také na účast mladých a úspěšných skupin žánru. Vystoupí Žamboši – dvojnásobní držitelé sošky Anděla, Marien - vítězové Porty a Zahrady, Epy de mye, a další zajímavé formace jako Stráníci a Jarda Matějů, Wyrton, Bob a Bobci, Jen tak tak, Doklobouku a Modrá nota.

Na východočeský festival jste srdečně zváni královéhradeckou agenturou Art Favore Production s.r.o., spolu s hudební skupinou Marien z Pardubic. Přírodní amfiteátr se nachází v lesním arboretu  17 km jihozápadně od Hradce Králové.  Prostředí je úžasné, zvláště pro ty, kdo nepovažují stromy jen za hloupé dřevo. Pořadatelé zajistili  dostatek místa pro stany tentokrát v samotném srdci lesního arboreta, místa pro parkování, úschovnu zavazadel i občerstvení. Kromě pestrého programu a festivalových zpěvníků pořadatelé již tradičně připravili pro návštěvníky řadu vychytávek. Každý návštěvník spolu se vstupenkou získává 15% slevu na nákupy nábytku pro domácnost a zahradu. Generální  partner festivalu Folkové Chvojení, společnost Kinghouse s.r.o.,  připravil velkou soutěž  o 3 x 200.000,- Kč na nový nízkoenergetický dům. Vstupenky si můžete koupit nebo zarezervovat elektronicky přes internet na www.chvojeni.cz,  kde najdete i podrobný program a další informace.

Sdílet na...
Kam dál?

» Poprvé na Folkovém Chvojení (Honza Hroch)

» Folkové chvojení jako důkaz... (Víťa Troníček)

» Soutěž o vstupenky na Folkové Chvojení (FOLKtime.cz)

» Folkové Chvojení 2013 – velké chvíle se známými i neznámými jmény (Jana Štěpánková)

» Vysoké Chvojno opět plné člověčí muziky (Veronika Vitoušová - Šouvitka + Houbák)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib