gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

02.11.2012 Legenda ožívá, Kamelot v Lucerně oslaví 30 let (Lucie Horká)    PDF Tisk Email
PR

Čas plyne jak velká voda a neúprosně nás všechny žene kupředu. Letos uplynulo již dlouhých 30 let od doby, kdy Roman Horký s Radkem „Bůčkem“ Michalem (+1995) založili skupinu Kamelot, která dnes bezpochyby patří mezi naprostou špičku naší hudební folkové scény. Lídr kapely Roman Horký složil více než 300 písní, které mají své věrné příznivce napříč všemi generacemi. Kdo třeba jen jednou v životě seděl u ohně s kytarou, téměř jistě slyšel či zpíval některou z jeho písní, aniž by věděl, že mnohé z nich jsou jeho vlastní odžité příběhy.

Po pěti letech se Kamelot vrací do nejvěhlasnějšího sálu pražské Lucerny, kde se všemi svými příznivci a vyznavači ohňů, kteří se chtějí ve vzpomínkách vrátit zpátky o pár let, vzpomenout na jiskry dávných ohňů, na monogramy psané na březovou kůru a setřít si slzy při čase rozchodů, oslaví své 30. narozeniny výjimečným výročním koncertem, který se uskuteční na stříbrnou neděli

Kamelot v Lucerně
Kamelot v Lucerně

9. 12. 2012 v 18:00 hodin ve velkém sále Paláce Lucerna. Poblahopřát přijdou i přátelé a kamarádi Kamelotu: zpěvačka Ilona Csáková, Blanka Šrůmová, písničkář Petr Bendl, Laďa Kerndl, Jaroslav Samson Lenk a muzikanti z kapel Pozdní sběr, Marien a Folk Team.

Písně vryté do našich srdcí zahrají a zazpívají původní členové skupiny Kamelot: Roman Horký, Věra Horká, Viktor „Viky“ Porkristl, Jaroslav „Kelly“ Zoufalý, Petr Rotschein, Vladimír „Pupa“ Chromeček.

Pojďme si společně s nimi zazpívat, nechat se pohltit atmosférou kamarádství, vůně táborových ohňů a příběhů, které rozechvějí struny našich duší.

Pro zájemce bude za menší poplatek připraven i slavnostní přípitek formou ochutnávky skvělých moravských vín od uznávaných vinařů.

 


Sdílet na...
Kam dál?

» 32. Jizerská nota v obrazech (Školník)

» 22. Folkový kvítek se blíží (Jiří Hopp)

» Kamelot v Lucerně slaví 30 let (Ivan Kurtev)

» Martin Hrubý vydává druhé studiové album Lucerna v moři (FOLKtime.cz)

» Kamelot sice nově, leč se zpěvačkou neslaný, bez perkusí nemastný (Pavel Yankee Matějka)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib