gototop
06.03.2015 Třináctého na třináctce a pašijové písně Slávka Klecandra (Lucie Haschková)    Tisk
PR

Slávek Klecandr
Slávek Klecandr
Druhý díl koncertního cyklu Třináctého na třináctce tohoto roku, do kterého si východočeský písničkář Slávek KLECANDR zve rozličné hudebníky, se chystá na březen.Tentokrát Slávek Klecandr vystoupí podruhé v historii těchto večerů (a zcela plánovaně) sám. Vzhledem k tomu, že vystoupení připadá do doby postní, připravuje si hostitel „Třináctek“ pro tento večer speciální program pašijových písní z českých kancionálů, ve kterém provede posluchače historií tohoto „duchovního žánru“ od doby středověku po současnost.

Koncert se koná v pátek 13. března 2015 od 19.30 v Komunitním centru sv. Prokopa na Slunečním náměstí v pražských Nových Butovicích (metro Hůrka), vstupné je dobrovolné a vstup bezbariérový. Večery dlouhodobě finančně podporují: Ministerstvo kultury, Nadace Život umělce a Nadace Českého hudebního fondu a MČ Praha 13. Doporučujeme si rezervovat místa, a to do 12. 3. na mailové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Více informací najdete na www.trinactnatrinact.blog.cz.
 
 
 
 
Plakát
Plakát
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib