gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

16.09.2015 Nové album Babí léto skupiny Kamelot právě vychází (Lucie Horká)    PDF Tisk Email
PR

 

kamelot - babi leto
kamelot - babi leto
Vážení a milí přátelé, kamarádky a kamarádi!

S velkým potěšením Vám oznamujeme, že dne 18. 9. 2015 vychází u společnosti Warner Music nové album Romana Horkého a skupiny Kamelot s názvem Babí léto.

Nové album obsahuje 12 zbrusu nových písní a bylo natočeno analogově ve studiu V-Zlín, takže si posluchači mohou vychutnat autentičnost a plastičnost zaznamenaného zvuku. Roman Horký natáčel nejen s hudebníky z vlastní skupiny Kamelot, ale také se špičkovými muzikanty jako jsou Ivo Viktorin (klávesy), Petr Vavřík (basová kytara) a smyčcový kvartet Grajcar. Mezi pěvecké hosty, se kterými Roman Horký nazpíval duet, čímž zpestřil a obohatil celé nové album, patří trojnásobný československý zlatý slavík Dalibor Janda, zpěvačka s nezaměnitelným hlasem Ilona Csáková, se kterou již v minulosti nazpíval úspěšnou píseň Slib, která byla rovněž podpořena poutavým videoklipem. V neposlední řadě je na CD Babí léto duet s všestranným muzikantem Petrem Bendem, který spolu s Romanem Horkým nazpíval píseň Kavčice, jenž je inspirována pravdivými osudy studentů popravených za druhé světové války. Dalším vzácným hudebním hostem na desce je Chris de Pino, světově známý hráč na chromatickou harmoniku, který koncertuje s takovými legendami, jako je např. Stevie Wonder.

U příležitosti vydání v pořadí již 24. alba připravuje Roman Horký se skupinou Kamelot velké podzimní turné po celé České Republice i na Slovensku, během kterého nové písně návštěvníkům koncertů představí. Samozřejmě zaznějí i největší hity skupiny Kamelot, které si budou moci společně s hudebníky zazpívat. Během koncertu čeká na návštěvníky řada překvapení nejen ve formě zajímavě upravené scény, ale také v podobě atraktivních hostů. Účast přislíbili všichni z umělců účinkujících na nové desce. Dokonce se rýsuje i možnost účasti Chrise de Pina. Samozřejmě se vše odvíjí od termínů, kdy budou mít umělci volno.

Hlavním mediálním partnerem je  Country rádio.

Budeme rádi, když navštívíte naše koncerty v rámci podzimního turné 2015, a také když si nové CD Babí léto zakoupíte a doufáme, že se Vám bude líbit a budete se k němu co nejčastěji rádi vracet. Děkujeme a velmi si vážíme Vaší přízně!

Se srdečným pozdravem, Váš Roman Horký a Kamelot.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib