gototop
19.01.2016 Britský písničkář Jamie Marshall představuje nový videoklip (FOLK ŽIJE!)    Tisk
PR
Hudební skupina renomovaného anglického písničkáře Jamieho Marshalla The Amplified Acoustic Band představuje nový videoklip natočený ke skladbě "Word Up", jejíž originál okupoval první příčky světových hitparád v osmdesátých letech.
 
"Chtěli jsme natočit něco jednoduchého, a taky trochu bláznivého. A tato skladba dle našeho názoru splňuje oboje. Pak už jen zrealizovat náš nápad a videoklip je na světě! Natočení desky by mělo následovat už na jaře," říká Radek Hlávka, kytarista skupiny, která má hlavní domovskou scénu v pražském jazzovém klubu U Malého Glena, kde pravidelně účinkuje několikrát do měsíce.
Jamie Marshall - The Amplified Acoustic Band
Jamie Marshall - The Amplified Acoustic Band
Videoklip se natáčel v průmyslovém areálu nedaleko Příbrami. Kamery a střihu se zhostili Marek Čermák a Lukáš Masner. "Kluci jsou šikovní a filmovému průmyslu rozhodně v budoucnu ostudu dělat nebudou", shodují se členové kapely.
Kapela zahajuje přípravy pro vydání debutového alba, které se bude natáčet v březnu 2016 v pražském Studiu Faust Records.
Kromě Jamieho se na novém albu pěvecky představí i kontrabasistka Svatka Štěpánková.
Všichni členové kapely - Jamie Marshall, Svatka Štěpánková, Radek Hlávka, Martin Petrásek - spolupracovali s mnoha znamými umělci na české i zahraniční hudební scéně. Mezi nimi jsou taková jména jako Don McLean, Paul Young, Glenn Tilbrook, Long John Baldry, Vlasta Redl, Slávek Janoušek, Roman Pokorný, Věra Martinová, Pavel Bobek, Míša Leicht, Petr Kocman nebo Jimmy Bozeman. Aktuálně se AA Band připravuje na další sérii koncertů, na kterých vystoupí společně s legendou české hudební scény Vladimírem Mišíkem & ETC.
Jamie Marshall - akustická kytara, zpěv
Svatka Štěpánková - kontrabas, zpěv
Radek Hlávka - akustická kytara, zpěv
Martin Petrásek - cajon, perkuse

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib