gototop
03.05.2010 FOLKové léto 2010 (FOLKtime.cz)    Tisk
PR

Co si představíte pod pojmem folkové léto? Já osobně modrou oblohu, příjemné počasí a hlavně skvělou muziku někde s přáteli a něčím dobrým nejen k zakousnutí.. Sejšny až do rána k tomu všemu tak nějak automaticky patří.. Každý rok vznikne a zanikne spousta festivalů. Jsou takové, které jsou krásné a divácky hojně naFOLKové létovštěvované a jsou i jiné, stejně krásné, ale návštěvníci o nich mnoho neví. Mezi ty první se dají počítat například: Zahrada, Růže, Okolo Třeboně, Prázdniny v Telči nebo Samsonova Muzika. Každý z nás by si samozřejmě vzpomněl i na další (Mohelnický dostavník, stále se vzmáhající Porta a další…) Redakce FOLKtime.cz, se rozhodla podporovat vybrané festivaly. Naším cílem je přidat do širšího povědomí i jiné festivaly než jen ty výše zmíněné. Na základě našich pozitivních zkušeností a doporučení jsme pro letošní ročník vybrali a nominovali následující festivaly: Jihočeské Zpívání, Jablonský Medvídek, Folkové Chvojení, Amfolkfest, Janouškovo Ústí, Folková Ohře, FOLKomín a Jizerská Nota. Některé festivaly jsou nové (Folkové Chvojení) a jiné mají tradici starší dvaceti let (Janouškovo Ústí 25) či dokonce Jizerská Nota slaví letos 30. narozeniny. Festivaly jsme se snažili vybírat i z hlediska geografického tak, abychom vám nabídli možnost poznat krásné kouty naší vlasti. Dalším aspektem bylo, abychom v jednom víkendu nepodporovali dvě akce, které by si tzv. lezly do zelí.

Na co se můžete v rámci FOLKového léta těšit? Na rozhovory s pořadateli nebo muzikanty, různé zajímavosti, reportáže s fotografiemi a samozřejmě i soutěže o volné vstupenky na tyto festivaly.

Jelikož se jedná o první ročník, a doufáme, že nikoli poslední, velmi bychom ocenili vaši zpětnou vazbu nejen na tyto festivaly.

Informace o jednotlivých festivalech budou průběžně přibývat a naleznete je na hlavní stránce nebo zde.

Hezké léto nejen FOLKové…

 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib