gototop
26.08.2010 Na 14. FOLKomín se slevou! (FOLKtime.cz)    Tisk
PR

Také se tak těšíte? V sobotu 4. září bude nádherné babí léto a v Toulcově dvoře, kousek od pražské Hostivaře, bude vše navíc okořeněno spoustou skvělé muziky. Jak už jsme dříve slíbili, vychutnat si zde můžete již od třinácti hodin například Luboše Pospíšila a 5P, Pavlínu Jíšovou s přáteli, duo Luboš Beňa a Matěj Ptaszek, Jardu Matějů se Stráníky, Strašlivou podívanou, Načas a spoustu dalších skvělých kapel.

A jak se dostat na festival s 30% slevou?

Vítejte na FOLKomíně
Vítejte na FOLKomíně
foto: Vít Školník Urban

Velmi jednoduše. Stačí se nejpozději do pátku 3. září přihlásit jako registrovaný uživatel na našem serveru. Pokud už registraci máte, tím lépe!

A jak tedy vše technicky provést?…

Pokud jste již na FOLKtime.cz registrováni a přihlášeni, tak si v kalendáři klikněte na 4. září a najděte si FOLKomín. Na ten si klikněte a úplně dole najdete možnost k zaškrtnutí Chystám se na tuto akci. To zaškrtněte a dejte zaregistrovat. Pokud ještě svůj účet na FOLKtime.cz nemáte, v levém sloupci v části přihlášení si můžete vytvořit vlastní profil a následný postup viz výše.

Tato akce končí v pátek 3. září v 15:00. U vstupu na FOLKomín budete identifikováni na základě emailové adresy z registrace.

Těšíme se na setkání v sobotu na Toulcáku.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Jana Mojziskova  - "Chystám se na tuto akci"   |Registered |29.08.2010 17:56:36
Tak nevím, jestli jsem slepá nebo ještě někde něco nefunguje - ale nepodařilo se mi proklikat nikam jinam než na stránky Folkomínu... A nikde jsem žádné "Chystám se na tuto akci" nebo něco podobného, kde bych mohla svou účast zaškrtnou, nenašla Je snad myšleno na facebooku?
Daniela Sedláčková (Raven Blue)   |Registered |29.08.2010 18:28:52
Jani, já jsem se tam dostala. V kalendáři Folktime jsem nalistovala Folkomín a úplně v posledním sloupci vpravo je písmeno "D" (Detaily k termínu). Po kliknutí na to déčko se rozjede stránka o Folkomínu, kde je dole opravdu možné kliknout a nahlásit účast... Ale, jak píšou v článku výše, člověk musí být na Folktime "přihlášený".
Orka  - Folkomín   |Registered |29.08.2010 22:08:49
Já už jsem se zaregistrovala
Jana Mojziskova  - Dííííky :-)   |Registered |30.08.2010 17:54:53
Danielo,
díky moc za radu, chyběla mi ta podstatná informace, že nemám klikat na slovíčko "Folkomín" nebo "+", jak jsem si myslela, ale na to písmenko "D", na kterém není na první pohled vidět, že je "klikatelné"
Už se podařilo!
J.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib