gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

11.07.2011 Amfolkfest rozezní Pulčín poslední červencový víkend (Eva Endy Rohlenová)    PDF Tisk Email
PR
Máte rádi festivaly a hledáte zajímavý nápad na prima prázdninový víkend? Pak možná právě Vás osloví nabídka Malého festivalu na konci světa. Právě tato přezdívka se totiž ujala pro tradiční Amfolkfest, který se uskuteční poslední červencový víkend. Místem konání je, stejně jako v letech minulých, osada Pulčín. Organizátoři i pro letošek zajistili zajímavé hosty a doprovodný program.

Začátek festivalu je 30. července 2011 přesně v poledne. V nabitém programu se představí písničkář Monty, brněnská trampská skupina Ozvěna, ostravská kapela Tempo di vlak, domácí valašské muzikanty bude zastupovat Tabáskova partyja. Amfolkfest má i zahraniční hosty: jedním z nich bude tramp-folková kapela Jasoň, ale také skupina Irish Rose z Košic, která se věnuje tradiční hudbě britských ostrovů a také vlastní tvorbě inspirované právě irským a skotským folklórem. Z Čech na Pulčiny zavítají novoborská folková kapela Zhasni, skupina Půl dechu do měchu a další hosté. Hlavním hostem Amfolkfestu bude AG Flek, který se představí v závěru festivalu.

Amfolkfest si za léta existence získal pověst malého, ale šikovného a snad i oblíbeného festivalu v samém srdci Valašska. Někteří hosté jej vnímají jako obrovskou zahradní párty, kde kromě výborné muziky a setkání s přáteli najdou i dobré občerstvení. Do hrnku mohou dostat kafe, do kalíšku medovinu, k jídlu kyselici, špekáčky a další dobroty.

„Připraveny jsou i aktivity pro děti, které zajišťuje Rodinné a mateřské centrum Vsetín. Takže jsme opravdu festivalem pro celou rodinu. Doufáme, že nám letos bude přát počasí. Pro případ vytrvalého deště máme nachystáno zastřešení,“ uvedla za organizátory festivalu Eva Endy Rohlenová a dodala, že přenocovat je možno na tábořišti u skal nebo vedle restaurace u Williho.

Vstupné na letošní Amfolkfest je 110 Kč. Další informace najdou zájemci na www.amfolkfest.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Online přenos z 18. Amfolkfestu! (FOLKtime.cz)

» Ten tón jsme dobře slyšeli (Tomáš Pohl)

» Zhasni v Brně (Michal Kosmonaut Šimíček)

» Stále je to jen druhé nádvoří (Milloš Keller)

» Brněnský křest Zhasni (Belmondo)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib