gototop
23.08.2012 Třetí Modletické zvonění je tu! (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Již třetí ročník hudebního festivalu Modletické zvonění chystají pořadatelé ze sdružení Modletice sobě a klubu Alfíci, který je členem organizace KVĚT – sdružení klubů dětí a dětských domovů v ČR. Elán jim neubírá ani skutečnost, že předešlé dva ročníky propršely. Naopak dodává jim to sílu a víru v to, že napotřetí to prostě vyjít musí.
A tak se můžeme na nádvoří Modletického zámku opět těšit na interprety, kteří jsou známí po celé naší vlasti. Z Valašského Meziříčí dorazí věhlasná skupina Mňága a Žďorp, která má na svědomí takové hity, jako jsou Hodinový hotel, Nejlíp jim bylo a opravdu velkou řádku dalších písní. Setkáním Georga Friedricha Händela s pračlověkem je, podle jejich vlastních slov, hudba skupiny Jablkoň, která je držitelem sošky Anděl. Nominacemi na Anděla se může chlubit i skupina Jarret. Dále vystoupí Hop Trop, Vladimír Merta s Ondřejem Fenclem a nebo Jiří Šmid. Z domácích vystoupí písničkář Roman Euchrid Hanuš a na úplný závěr zahraje největší hity Kapela pod altánem, která se poté chystá na delší pauzu.
Atmosféra v Modleticích je vždy úžasná a přátelská. Ceny vstupenek nejsou nikterak přemrštěné. Dětská je za 100 Kč, dospělá za 200 Kč a rodinná, pro dva dospělé a dvě děti, je za 500 Kč. Důchodci nad 80 let a děti do 3 let mají vstupné zdarma.
Přijďte si užít závěr prázdnin do Modletic. Určitě nebudete litovat.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Jarda   |88.102.134.xxx |24.08.2012 12:53:19
1) 3. ročník
2) Modletice sobě a klub Alfíci
3) křest CD Ilon Leichtové Cross Country
4) Poprvé pod názvem Mňága a Žďorp vystoupili v červnu 87 na Valašském špalíčku

Pohodový den všem

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib