gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

DELIVER NEW EVENT REG E-mail Tisk

Termín

Mapa
Kdo: Viola
Název akce/fest.: Youngbloods 2018: Del Suelo (CAN), John Van Deusen (USA), Jules Ahoi (GER)
Kdy: 23.02.18 19:30 - 22:00
Místo: Kavárna a klub Potrvá
Ulice: Srbská 2
Město: Praha 6
Typ akce: Koncert
Žánr: F
Vstupné: 190

Popis

Tři mladí hudebníci – Del Suelo (CAN), John Van Deusen (USA) a Jules Ahoi (GER) vás zvou na nezapomenutelný večer v Potrvá.

DEL SUELO vystupoval v letech 2016 až 2017 spolu s The Dead South v mnoha evropských klubech. Zároveň vytvářel svůj vlastní projekt - neobyčejnou kombinaci textu a hudby. Jeho první album I Am Free je doplněno knihou, který už byla přeložena i do němčiny. Nový projekt – "The Musician‘s Compass: A 12 Step Programme", rovněž kombinace alba s textem, vyjde co nevidět.
"Chci mluvit o věcech, o nichž nikdo jiný nemluví. Chci vytvářet umění, které nás znovu spojí s našimi myšlenkami a emocemi, nebude nás od nich odvádět. Chci to dělat autentickou hudbou a dobře napsanými příběhy."

YouTube: 
https://www.youtube.com/watch?v=anIBcWlIcjA
Bandcamp: 
https://delsuelo.bandcamp.com/releases 
http://delsuelo.net/ 

JOHN VAN DEUSEN (USA) byl frontmanem skupiny The Lonely Forest a v Seattlu získal ocenění "Nejlepší zpěvák". Později vydal své první sólové album "(I Am) Origami Pt. I - The Universal Sigh" s písněmi plnými originálních melodií a chytlavé vřelosti, které pojednávají o nevydařených vztazích a hledání sebe sama. Už při prvním poslechu je nápadný jeho očividný talent. Sám svou tvorbu označuje za "Independent-Pop".

YouTube: 
https://youtu.be/ny-IyDecpYQ 
Bandcamp: 
https://iamjohnvandeusen.bandcamp.com/ 
http://johnvandeusen.com/music 

JULES AHOI (DE) se původně živil jako učitel surfování na jihu Francie. Moře je pro něj i nadále zdrojem inspirace. Svou hudbu, která vybízí ke snění o létě, ohních na pláži a noclezích v dodávce VW, označuje za "Saltwater Folk". Spolu se svou kapelou The Deepsea Orchestra získal několik ocenění na festivalech ve Francii, v Holandsku a na Reeperbahn Festivalu v Hamburku.

YouTube: 
https://youtu.be/PCuPLFWgLEY 
https://youtu.be/9H1M0_53EC4
Bandcamp:
https://julesahoi.bandcamp.com/ 

https://www.julesahoi.de/

Zaregistrovaní uživatelé:

Musíte se přihlásit, pokud se chcete zaregistrovat na tento termín.

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib