gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

DELIVER NEW EVENT REG E-mail Tisk

Termín

Mapa
Kdo: HOP TROP
Název akce/fest.: koncert -venkovní
Kdy: 31.05.18 19:00
Místo: hudební hospůdka U Arnošta
Ulice: Těšínská
Město: Frýdek-Místek
Typ akce: Koncert
Žánr: tramp
Vstupné: 290 Kč

Popis

Trampská, folková a country legenda HOP TROP zavítá 31. května do frýdecko-místecké hudební hospůdky U Arnošta. Svůj více než pětatřicet let budovaný talent předvedou Jaroslav „Samson“ Lenk, Ladislav „Huberťák“ Kučera a Jaromír „Šroub“ Vondra.

„Byly krásný naše plány, byla jsi můj celej svět, čas je vzal a nechal rány, starší jsme jen o pár let.“ Nesmrtelné texty od trojice zmiňovaných hudebníků zná zkrátka každý. Kdo je nezpíval u táborových ohňů, toho nemohly minout ve školních zpěvnících. Tři kříže, Amazonka nebo Vodácká holka patří mezi ukázkové trampské hity, které se – troufám si tvrdit – předávají z generace na generaci a napříč všemu nestárnou.

Kapela HOP TROP je držitelka několika cen. Například za album, vydané GZ Loděnice v roce 1990 s názvem „Hop Trop II“, byly hudebníkům předány ceny „ZLATÉ DESKY, a později „PLATINOVÉ DESKY“. Mnohokrát vystupovali v televizních pořadech a jejich písničky jsou dodnes vysílány rozhlasovými stanicemi.

Široký repertoár kapely si můžete poslechnout poslední květnový den od 19 hodin v hudební hospůdce U Arnošta. Koncert bude proložen osobitým vyprávěním příhod ze života členů kapely i jejich kolegů. Kromě živé hudby a nahrávek nabídne uskupení svým posluchačům knihu se všemi písničkami a mnoha fotografiemi. Událost proběhne ve venkovních prostorách, a to za každého počasí ! Vstupenka vychází na 290 korun, předprodej probíhá v místě konání akce.

Zaregistrovaní uživatelé:

Musíte se přihlásit, pokud se chcete zaregistrovat na tento termín.

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib