gototop
02.02.2010 Poslední předsemifinalové Notování v VII. ročníku (Rada Notování)    Tisk
PR

V klubu Kocour v Divadle Gong v Praze 9, na Sokolovské třídě č. 191, proběhne ve čtvrtek 4. února 2010 od 19.30 šesté základní kolo VII. ročníku písničkové soutěže Notování. Toto kolo bude významné tím, že doplní do definitivní podoby sestavu semifinále, která proběhnou od března do května, jako předzvěst červnového finále.

Jako soutěžící se v tomto kole se pražští muzikanti, kapela Kámen úrazu a písničkář Tomáš Coudy Janoušek, sejdou s „přespolňáky“, písničkářem Martinem Hejnákem z Kralup nad Vltavou, duem Surikhata z Nymburka a soubory 7 nedostatečných ze Starého Plzence a Netřísk z Chodova u Karlových Varů. Soutěžit budou o dvě postupová místa do semifinále – jedno hlasováním diváků, druhé rozhodnutím Rady Notování. Po poradě a sečtení bodů budou vyhlášeny, kromě těchto výsledků, i divoké karty do semifinále pro dva až tři další soutěžící, kteří Radu Notování během základních kol výrazně zaujali. To se ovšem stane až po vystoupení hosta večera. Tentokrát jím bude písničkářka Žofie Kabelková, která představí především písničky ze svého aktuálního alba Peřiny z vody.   

Bližší podrobnosti o tomto kole, o celé soutěži, o místě jejího konání a další zajímnavosti se dozvíte na webových stránkách Notování a my se těšíme na vaši návštěvu v klubu Kocour.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib