gototop
29.03.2010 První jarní Notování je tady! (Rada Notování)    Tisk
PR

Druhý semifinálový večer VII. ročníku písničkové soutěže Notování se uskuteční ve čtvrtek 1. dubna 2010 od 19.30 v klubu Kocour, v Divadle Gong, na Sokolovské třídě č. 191 v Praze 9. Přesto, že před pár dny začalo jaro a zdá se, že už to myslí vážně, program večera se mu snaží výrazně konkurovat.Tomáš Berka při nedávném vystoupení U Náčelníka
Po takřka výlučně pražany obsazeném prvním semifinále je tentokrát regionální zastoupení mezi účastníky večera pestřejší. Kapela Městská (postupující z 5. základního kola) hnízdí sice hned za hranicemi Prahy, ve vísce Veleň, ale již soubor Půl dechu do měchu (ze 4. zákl. kola) přijede z podbrdských Hořovic. Duu Heduš a Spol (ze 2. zákl. kola), byť pražskému, dojíždí "polovina členstva" z Chebu a nevzdálenějším účastníkem večera je písničkář Láďa Zítka z Bystřice nad Pernštejnem (ze 3. zákl. kola). Jediným čistě pražským fenoménem mezi účastníky druhého semifinále je Pepík Pithart (ze 2. zákl. kola), který to má do Kocoura tak blízko, že možná přijde v domácích papučkách... I z tohoto večera má postup jistý jen vítěz diváckého hlasování. Případného dalšího postupujícího určí Rada Notování až za měsíc, po třetím semifinále, svým výběrem dvou až tří finalistů ze všech tří večerů najednou.

Hosty tohoto večera jsou dva pražané. Pomineme-li ovšem, že Michal Bulíř, někdejší kapelník legendární skupiny Jen tak, pochází a většinu svého muzikantského života prožil v Jablonci nad Nisou. A kapelník druhé legendární folkové formace, skupiny Corpus delicti, Tomáš Berka je také pražanem pouze upřeme-li Žižkovu, kde se narodil a žije, statut samostatného státu. Tomáš Berka a Michal Bulíř (druhý z nich po mnohaleté absenci na scéně) spolu začali, jen tak, z čisté radosti, brnkat na kytary před necelým rokem. Hostovačka v Notování je jejich veřejnou premiérou, aniž by zatím uvažovali o dalším vystupování.

Domníváme se, že druhé semifinále VII. ročníku Notování je večerem, ve kterém je na co se těšit a rádi vás na něj zveme. Pro ty, kteří v Kocourovi ještě nebyli, poznamenáváme, že je to na dostřel od O2 Arény. Vystoupíte z metra na Českomoravské (stanici, nikoliv Vysočině!), projdete uličkou U skládky a z křižovatky se Sokolovskou už Divadlo Gong uvidíte. Těšíme se na vás!

Více informací najdete na stránkách Notování.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib