gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

04.10.2011 2. základní kolo Notování bude již tento čtvrtek! (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR
Podruhé ve svém devátém ročníku se s pozvánkou na svůj soutěžní večer hlásí Notování, ale po více než roce poprvé vás nezve do Music City, nýbrž do prostor čerstvě zrekonstruovaného a výrazně vylepšeného klubu Kocour v Divadle GONG. Hrát se zde bude výjimečně, pouze 2. a 3. základní kolo, v prosinci se vrátíme na svou domovskou scénu. A koho že v Notování 6. října 2011 uvidíte a uslyšíte?
V soutěžní části programu se můžete těšit na formace Druga z Prahy, Gloriet z Pardubic, Trativod z Mělníka, Quaoar z Prahy a Pavel Petran a kapela z Prahy. Šestým soutěžícím měla být skupina Netřísk z Chodova u Karlových Varů, která se dostala dílčí přestavbou souboru a jiným překážkám do situace, kdy musela svoji účast odříci. Jako náhradník místo ní nastupuje Pája Junek & Girls z Prahy.
Hostem večera, ve druhé části večera, bude renesanční osobnost pražské kultury, malíř, knižní výtvarník a ilustrátor, spisovatel, hudebník, skladatel a textař, cyklista a chovatel morčat, pan Jaromír František Palme. Je to nenápadný drobný muž s plnovousem, kterého můžete na ulici bez povšimnutí minout, i když ho třeba znáte a potkáváte několik let. Psychedelicpunkfolkrockovým démonem známým pod jménem Fumas se stává, teprve když se před vstupem na scénu převleče do atraktivního trička a na hlavu uváže jeden ze své sbírky olbřímích šátků, uchopí kytaru a začne zpívat a hrát své písně. Pro představu, jaká neobvyklost vás tentokrát v Notování čeká, si zde můžete pustit klip jeho domovské kapely Původní Bureš, ale přesně ono to nebude. V Notování totiž Fumas vystoupí jako sólový písničkář.
Po Fumasově vystoupení následuje vyhlášení výsledků večera a tím program skončí! Přímo před Divadlem Gong, na stejnojmenné tramvajové zastávce můžete nasednout na 15 nebo 19 a odjet směrem, kterým vás srdce potáhne. Milovníci večerních procházek mají také možnost projít se zhruba 300 metrů ke stanici metra B Českomoravská a z ní se rychlou podzemní dráhou dostat téměř kamkoliv, kam budou potřebovat! Návštěva klubu Kocour na Sokolovské třídě č. 191 v Praze 9 ve čtvrtek 6. října 2011 bude prostě a jednoduše atraktivní záležitostí, o kterou se nemůžete v žádném případě připravit! Těšíme na vás!

Sdílet na...
Kam dál?

» Notování minule (3. 5. 2018) a příště (7. 6. 2018) (Karel Vidimský - Cimbura)

» Notování minule (7. prosince) a příště (4. ledna) (Karel Vidimský - Cimbura)

» IX. ročník Notování vstupuje do druhé etapy (Rada Notování)

» Kdo do finále Notování? (Honza Dobiáš)

» Notování - reportáž z 1. a pozvánka 2. kolo (Brigita Vidimská - Kytka)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib