gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

27.02.2012 IX. ročník Notování vstupuje do druhé etapy (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR
Již devátým rokem běží v Praze písničková soutěž Notování. První etapy probíhajícího ročníku, šesti základních kol, která proběhla od září 2011 do února 2012, se zúčastnilo celkem šestatřicet soutěžících formací. Z nich vybrali diváci a Rada Notování patnáct, které postoupily do druhé etapy - do semifinále. Semifinálové koncerty budou tři. Všechny proběhnou na domovské scéně Notování - v Music City Clubu v Praze 9, v Ocelářské ulici č. 39, jen 200 m od stanice metra B Českomoravská.
Vítěz minulého ročníku Notování, skupina Twisted Timber
Vítěz minulého ročníku Notování, skupina Twisted Timber
foto: František Heřman


V prvním semifinálovém večeru, ve čtvrtek 1. března od 19:30, se o postup do finále střetnou skupiny Sova něžná z Prahy, Trativod z Mělníka a X-tet z Jindřichova Hradce, pražské duo Vasilův Rubáš a písničkář Marek Vojtěch, rovněž z Prahy. Hostem večera bude Martina Trchová Trio, ve kterém uvidíme po boku jedné z nevýraznějších písničkářských osobností mladé generace, která formaci propůjčila své jméno, skvělého kytaristu Patrika Henela a vynikajícího kontrabasistu Radka Polívku.

Druhý semifinálový večer ve čtvrtek 5. dubna od 19:30 bude v soutěži záležitostí čtyř kapel - Alternativy z Plzně, východočeského Strunovratu (Petr Šotta se skupinou), Věnebandu z Litomyšle a pražských XXLive - a plzeňského dua Jiří Mucha & Jana Balejová. Host večera tentokrát dorazí jihu a západu Čech. Bude jím skupina Druhá míza Vojty Zíchy.

Třetí semifinálový večer proběhne ve čtvrtek 3. května opět od 19:30 a soutěžit v něm budou skupiny Flender & spol. z Prahy, KaBáJa z Jablonce nad Nisou a Pavel Petran a kapela z Prahy, kolínské duo Tata Mia a písničkář Michal Vaněk z Nového Boru. Jako hosta večera uvítáme jednu z nejlepších zpěvaček jazzové, swingové a trampské scény, paní Jitku Vrbovou s jejím dlouholetým hudebním partnerem Standou Chmelíkem.

Závěrečnou, třetí etapou IX. ročníku bude finále, opět od 19:30 v Music City Clubu a opět ve čtvrtek, tentokrát 7. června. O palmu vítězství, putovní Harfu kněžny Libuše a další ceny se v něm střetnou diváčtí vítězové semifinálových večerů a dva či tři postupující Rady Notování bez ohledu na to, ve kterém ze semifinálových večerů soutěžili. Hostem programu a podavatelem putovní ceny bude vítěz minulého ročníku, skupina Twisted Timber.

Pro některé čtenáře asi bude zajímavá informace, že všechny tyto večery budou přenášeny pomocí webové kamery. Přenos si můžete zapnout z úvodní strany webu Notování, na které najdete mj. i odkaz na přesný popis cesty do Music City Clubu z kteréhokoliv místa na této planetě. Věříme, že jeho zásluhou snadno najdete cestu na koncerty Notování a moc se na vás těšíme!

Sdílet na...
Kam dál?

» Druhý finalista Notování - Věneband - a ti další (Honza Dobiáš)

» 2. základní kolo Notování bude již tento čtvrtek! (Rada Notování)

» 2. semifinále Notování bude již tento čtvrtek (Rada Notování)

» Výsledky 6. základního kola VIII. ročníku Notování atd. (Rada Notování)

» Kdo, jak a proč se dostal do 1. semifinále Notování (Rada Notování)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib