gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

03.09.2012 Desátý ročník Notování začíná již tento týden (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR
A je to tady! Prázdniny skončily a na pražskou hudební scénu se vrací svým jubilejním desátým ročníkem písničková soutěž Notování! Jeho první základní kolo proběhne již tento čtvrtek, 6. září 2012 od 19:30 v Music City Clubu. Soutěžit v něm budou plzeňské skupiny Alternativa a Fregata, kapela Lást Kafe z Lovosic, pražská formace Mangabej, duo Štírius & Tereza z Bradlecké Lhoty a v Praze studující otrokovický rodák, písničkář Tomáš Vyoral.

Po soutěži, na začátku druhé části večera, vystoupí spoluzakladatelka a patronka Notování, pražská Sekvoj, která si v září připomíná hned dvě výročí: První je veselé. Na začátku září před jedenatřiceti lety se vrátili z vojny kytaristé Olda Dolejš a Pavel Hurt a založili duo Sekvoj, které se během několika dní rozrostlo v kapelu patřící dnes ke stálicím trampské scény… Druhé výročí, které si se Sekvojáky připomínáme, je, žel, smutné. 22. září to budou dva roky, co odešel do muzikantského nebe její i náš dlouholetý věrný kamarád, textař a písničkář Jaroslav Řehoř, účastník několika ročníků naší soutěže… Muzikanti odházejí, ale písničky žijí dál. Jako vzpomínku na Jardu nabízíme dnes jeho slavnou Nouzovou kolonii, tak, jak ji dnes hraje Sekvoj:
Rozpis celého desátého ročníku s internetovými odkazy a videoukázkami, je zavěšen na úvodní straně našeho profilu na Bandzone. Přespolním a různě zaneprázdněným příznivcům Notování připomínáme, že všechny večery soutěže budou, nedojde-li k technické závadě, již tradičně vysílány v přímém přenosu prostřednictvím webové kamery. Oproti tomu příznivcům z Prahy a okolí (od Aše po Břeclav), připomínáme, že zážitek přijímaný elektronickou cestou se nikdy nemůže vyrovnat tomu, který si odnesete z koncertu. Už proto stojí za to absolvovat cestu, která je určitě kratší než si myslíte, nemluvě o tom, že při přímé účasti můžete svými bodíky pomoci k úspěchu favoritům, které možná znáte už teď, nebo si je vyberete na místě! Velice se těšíme na vaši návštěvu.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib