gototop
02.03.2015 Semifinále před námi, aneb Notování v časové krizi! (Rada Notování)    Tisk
PR
Ta stála za to, ta časová krize! Nejen, že do FOLKtimu jsme nestíhali psát, ale i na našem webu informace poněkud drhly. Vleklá léčba následků divokého mládí našeho reportéra Petra Vohnouta - Balíka způsobila spojení reportáží z 5. a 6. kola v jednu a jejich výsledky se tím pádem na tento server nedostaly. Sotvaže jsme toto vše publikovali aspoň u nás, následoval maraton obsazování nejbližších tří kol semifinalisty.  V tuto chvíli vypadá jejich program takto:
1. semifinále 5. března 2015 od 19:30
Soutěží:  Martin Čarný - Krajková u Sokolova, Isara - Mladá Boleslav, Kabája - Jablonec nad Nisou, O.K.mžik - Příbram, Rendez-fou - Jihlava
Host: Kafedrála - Praha
2. semifinále 2. dubna 2015 od 19:30
Soutěží: Zdenek Barták & Jan Adamčík – Praha, DUŠAN je tu JAKODOMA - Ústí nad Labem, Choroši - Střední Čechy, LoukaBand - Střední Čechy, Qaoar - Praha
Host: Jakub Kořínek & Katka Misíková - Čechy
3. semifinále 7. května 2015 od 19:30
Soutěží: P.E.S. - Františkovy Lázně, Nautica - Jablonec nad Nisou, Anna D - Vrkoslavice u Jablonce nad Nisou, Petr Kovač & přátelé z GML - Brno, Michal Willie Sedláček & Eva Trnková - Plzeň
Host: Jakub Noha sólo - Praha
Tato podoba však stále ještě nemusí být zcela definitivní. Dojde-li ke změně programu v 1. semifinále, budeme vás o ní informovat v diskusi pod tímto článkem, na definitivní obsazení dalších dvou kol a finále, které bude 4. června, vás upozorníme jednak na našem webu a také, krátce před termínem, i zde, na FOLKtimu.
Děkujeme vám za pozornost věnovanou těmto řádkám a těšíme se s vámi na shledanou v pražském Music City Clubu!
Účastníci 5. základního kola, nejpočetnější a služebně nejstarší kapela, která se kdy Notování zúčastnila, Entuziasté z Přerova, soubor který vznikl před 45 lety.
Účastníci 5. základního kola, nejpočetnější a služebně nejstarší kapela, která se kdy Notování zúčastnila, Entuziasté z Přerova, soubor který vznikl před 45 lety.
foto: Petr Vymětal

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Rada Notování  - VÝMĚNA STARTUJÍCÍCH SKUPIN   |78.102.20.xxx |03.03.2015 16:40:35
Ze závažných důvodů není s to 5. března vystoupit v 1. semifinále skupina Kabája z Jablonce nad Nisou. V sestavě semifinalistů toho večera ji nahradí formace ANNA D ze sousedních Vrkoslavic u Jablionce n. N.
Oproti tomu se na KABÁJU můžene těšit 7. května ve 3. semifinále, do kterého nastoupí místo Anny D.
Z historky vyplývá ponaučení, že není nad dobré sousedské vzahy!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib