gototop
11.02.2008 Výsledky 6. základního kola Notování pod Vyšehradem (FOLKtime.cz)    Tisk
Zajímavosti

Ve čtvrtek 7. února 2008 proběhlo poslední základní kolo V. ročníku soutěže folkových a hudebně příbuzných interpretů Notování pod Vyšehradem. Ze soutěže pro nemoc odstoupilo duo Pospolu (místo kterého nastoupil Jirka Řehulka) a na poslední chvíli též duo Iveta Škorpíková a Milan Honsa. Divácké hlasování přineslo v 6. Základním kole soutěže následující výsledky.

5. místo: skupina OldaCrz (Praha) - 42 body
4. místo: Jirka Řehulka (Rosovice u Dobříše) - 56 bodů,
3. místo: Jarda Řehoř (Praha) - 65 bodů (z toho 25 bodů za písničku Nouzová kolonie na 3. místě mezi písničkami)
2. místo: skupina Veget (Praha) - 72 bodů (z toho 21 bodů za písničku Wabash Canon Ball na 5. místě mezi písničkami)
1. místo: skupina Bob a Bobci (Křižanov) - 101 bodů (z toho 23 bodů za písničku Taneční hodiny, 30 bodů za Vojenskou a 31 bodů za Ve vzduchoprázdnu na 4., 2. a 1. místě mezi písničkami)

Pořadatelská rada Notování pod Vyšehradem vybrala jako svého postupujícího do semifinále, ve shodě s hlasováním publika, skupinu Bob a Bobci.  Dalším postupujícím je v tomto případě, v souladu se soutěžním řádem, kapela, která obsadila 2. místo v diváckém hlasování, tj. Veget.

Pořadatelská rada dále udělila tři divoké karty pro doplnění semifinálových kol soutěže, která proběhnou 6. března, 3. dubna a 15. května, a určila náhradníka. Divoké karty dostali tito soutěžící základních kol: skupiny Frýda & company  (Plzeň) a Městská (Veleň) a duo Passage (Praha+Liberec). Pro případ, že by některý ze semifinalistů ze soutěže odstoupil, byla určena náhradnicí skupina Hudbanda  (Praha), která soutěžila v 5. základním kole.

Obsazení semifinálových kol se objeví v kalendáři tohoto serveru okolo poloviny tohoto měsíce. Pozvánku na semifinále pak přinese FOLKtime na přelomu února a března. Dalším mediálním partnerem Notování pod Vyšehradem, který přináší pravidelně informace v samostatných relacích věnovaných soutěži, je Rádio Folk. Vysílací časy těchto programů najdete na jeho stránkách.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Pepík Pithart  - Re: Výsledky 6. základního kola Notování pod Vyšeh   |146.102.69.xxx |11.02.2008 16:41:00
Ahoj, musim se priznat, že Bob a Bobci byli teda bezkonkurencne a o zaoceánské plavidlo nejlepší, i když se obcas projevila nota spadlá pod zem. Prícná flétna to holt na zacátek tzv. nerozdejchala. Každopádne doporucuji

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib