gototop
16.05.2008 Notování pod Vyšehradem jde do finále pátého rocníku!!! (Cimbura)    Tisk
Zajímavosti

Necelých dvanáct hodin po vyhlášení výsledků třetího semifinále a jmen všech finalistů V. ročníku soutěže Notování pod Vyšehradem, které proběhlo včera, 15. května 2008 v P-klubu Trojická, je přinášíme i my na stránkách FOLKtimu!

Divácké bodování třetího semifinále:
5. místo - skupina Veget (Praha) - 49 bodů,
3. až 4. místo - písničkářka Dana Houdková (Praha) - 58 bodů (z toho 18 za písničku Skotská na 3. místě) a skupina Balzamína (Pardubice) - 58 bodů (z toho 17 za písničku Jarní na 4. místě),
2. místo - Fajnbeat (Praha) - 60 bodů (z toho 20 za písničku Osud na 2. místě),
1. místo - skupina Netřísk (Chodov u Karlových Varů) - 63 body (z toho 24 za písničku Puzzle na 1. místě).

Jako diváčtí vítězové semifinálových kol do finále postupují skupiny Netřísk, Bob a Bobci a Tamaral. Pořadatelská rada Notování pod Vyšehradem pak určila ze semifinalistů jako postupující na divokou kartu písničkářku Danu Houdkovou a kapely Fajnbeat a Půl dechu do měchu.

Pravou Vořechovu reportáž z tohoto semifinále naleznete na tomto serveru v nejbližších dnech. Kdy bude vysílat písničky z Notování pod Vyšehradem a komentář k nim Rádio Folk se dozvíte na jeho stránkách http://www.radiofolk.cz/.

Finále V. ročníku Notování pod Vyšehradem proběhne ve čtvrtek 5. června 2008 v P-klubu Trojická, jako obvykle od 19.30 hod. Moderátorem soutěžní části programu bude Jeroným Lešner, jako host vystoupí loňský vítěz Notování pod Vyšehradem, kapela Bodlo (Chodov u Karlových Varů).


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib