gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

21.05.2015 Dvanácté finále Notování je před námi! (Rada Notování)    PDF Tisk Email
Zajímavosti
Písničková soutěž Notování je tady už dvanáct let. Přesněji, její XII. ročník se završí 4. června 2015 finálovým večerem v Music City Clubu. Z pětatřiceti soutěžících základních kol postoupilo patnáct semifinalistů, kteří soutěžili ve třech večerech. Z nich postoupilo do finále šest borců. Diváci svým bodováním písniček rozhodli, že postoupí Anna D z Vrkoslavic u Jablonce nad Nisou, středočeští Choroši a mladoboleslavská Isara. Divácké preferenční hlasování posunulo dál LoukaBand ze Středních a Západních Čech a body Rady Notování nominovaly do finále Trio P.E.S. z Františkových Lázní a jihlavské trio Rendez-fou. Videoukázky všech finalistů, náhradníků a hosta večera, opatřené internetovými odkazy, jsou zde.
 
Keramické upomínkové ceny pro Notování vyrábí tradičně chráněná dílna Stéblo
Keramické upomínkové ceny pro Notování vyrábí tradičně chráněná dílna Stéblo
foto Martin Polák
Přesto, že soutěž Notování probíhá v Praze, pražští hudebníci v jeho finále zcela ostrouhají kolečka. I host bude mimopražský. Již tradičně jím bude divácký vítěz minulého ročníku. XI. ročník v červnu 2014 vyhrála plzeňská kapela Čáry Máry a tak bude půlhodinový recitálek před vyhlášením vítězů patřit právě jí a jejím příjemným, zpěvným písničkám. Vítězi XII. ročníku Notování se stanou... Ne!!! Tak to už vám neprozradíme! Už proto, že to sami nevíme a vědět ani nemůžeme. Protože o tom, kdo vyhraje, budete rozhodovat především vy, diváci, kteří 4. června navštívíte Music City Club. Program startuje přesně v 19:30, kdo přijde později, ošidí sám sebe. Ale vítán bude stejně, jako ti, kdo přijdou včas. Velice se na vás těšíme!

Abychom vám nezůstali nic dlužni, prozradíme vám, že reportáž ze 3. semifinále a jeho výsledky jsou, stejně jako minule, na úvodní straně našeho webu. Chcete-li se stát soutěžícími příštího ročníku Notování, otevřete si návod jak to udělat. Zajímají-li vás fotky, navštivte fotogalerii Notování. Je to archiv fotoreportáží ze soutěže od září 2009 do května 2015 a záhy tam přibudou další. Pokud si chcete před finále udělat přehled o výsledcích všech předchozích večerů, udělejte to, ale nutné to vůbec není. Oproti tomu je třeba umět žít a radovat se z dobré muziky. Proto ahoj na Notování!
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib