gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

25.10.2005 Jarret natácí nové album (Přemysl Štěpánek)    PDF Tisk Email
Novinky

Tři roky od vydání svého druhého alba Uniká(a)t se vrací Liberecký Jarret do studia k natáčení nového alba. Album vzniká v koprodukci kapely a producenta Martina Ledviny (kapela Lenky Dusilové, ex-Druhá Tráva) ve Studiu Svárov. Zvuk nahrávky obstarává dvorní zvukař sanfranciského studia Coast Recorders (kde vznikaly od 60. let nahrávky Grateful Dead, R.E.M., Tori Amos nebo třeba Toma Waitse) Sebastien Richards který spolupracoval i na akustických nahrávkách Foo Fighters. "Je to jedna z nejpohodovějších kapela s kterou jsem kdy dělal", říká k spolupráci s Jarretem Sebastien.

Repertoár se skládá (až na výjimky Vidět Everest a Nedávno) z doposud nevydaných písní, které už ale Jarret hraje víc než rok na živo. Většina skladeb opět pochází z pera Bohouše Vašáka. "Cílem tohoto nahrávání je přenést živou koncertní energii Jarretu na těch necelých 12 cm v průměru, snad se to tam vejde !", žertuje Martin Ledvina.

Album vyjde v květnu 2006 u Indies Records.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib