gototop
31.05.2012 Sbohem, Aleši! (Tomáš Pohl)    Tisk
Zajímavosti
Minulou sobotu tragicky zahynul na Rallye Český Krumlov spolujezdec závodníka Petra Pelecha, Aleš Zimolka. Přiznám se, že o Alešově zálibě v rychlých autech jsem nevěděl. Ve zprávách o tragickém úmrtí byl Aleš prezentován jako rockový muzikant, což je samozřejmě pravda. Čtenáři Folktimu vnímali Aleše i jako bubeníka legendární Asonance, kdy jeho citlivě hrané bicí daly kapele nový a zajímavý zvuk. Méně početné publikum znalo Aleše jako bubeníka kapely Humbuk, spojené se sdružením Krychle a koncerty na Matematicko - fyzikální fakultě UK v Praze. Především jsem Aleše poznal jako milého a skromného člověka, kterého jsem vždy rád potkával na pódiu i po koncertu. Ironií osudu závodní automobil, v němž Aleš zahynul, vrazil plnou rychlostí do venkovského kostela. Tak ať je Ti tam, nad tím kostelem, Aleši, dobře.
Nezapomenu na Tebe a díky za všechno.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
JAN FRIEDL  - CD Exfenta   |88.102.141.xxx |31.05.2012 18:17:35
A aby té ironie osudu nebylo málo,tak v dubnu 2007 jsem v tomto kostele se skupinou Exfanta a Pěveckým sborem Kaplice nahrál krásné CD"RENESANČNÍ POPĚVKY EVROPSKÁ HUDBA
16.STOLETÍ."
Honza Friedl

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib