gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

09.01.2023 Jan Hrubý a trio: Kouzlo okamžiku 2023 (Ondřej Fencl)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Sestava Jan Hrubý - Ondřej Fencl - Sean Barry - Michal Hnátek vyráží po roce na zimní šňůru, pět koncertů včetně ostravského křtu s hostujícím Radkem Pastrňákem 25. ledna v klubu Parník odehraje kvartet na Moravě, turné bude zakončeno 2. února v domovské Malostranské Besedě.
V Parníku a v Besedě jsme CD Kouzlo okamžiku v roce 2020 natočili. České křtiny s námi vloni před vyprodanou Píseckou bránou absolvoval vzácný host Michal Prokop, mnohokrát covidem odsouvaný slezský dýchánek konečně přijde 25. ledna, kdy nám album pokřtí Radek Pastrňák. Jak všichni máme závazky ve větších kapelách, sladění diářů je obtížné, jindy než v první půlce zimy prakticky nekoncertujeme... takže doporučujeme navštívit některý z večerů, příště to může být zas až za rok.
Jan Hrubý a trio v Otvovicích
Jan Hrubý a trio v Otvovicích
foto: Magdalena Lindaurová
Barevné koncerty plné překvapení, spontánní improvizace a nestárnoucích písní (Večernice, Scarborough, Funebráci, Astrolog, Špejchar...) propojují smyčcové tahy nezmara Hrubého, který je na pódiu pořád tak trochu klukem... ostatně, jde o jasně "nejmladší" z Honzových hudebních působišť. "V tomto složení nehrajeme dlouho, zatím volíme dost převzatých skladeb. Když pominu Ondrovy písničky, jsou to vesměs tradicionály, hlavně irské a skotské, ale mohu snad tento termín vztáhnout i na tři písničky z repertoáru kapel Framus 5 a ETC... " přibližuje čtyřiasedmdesátiletý houslista.
Turné Kouzlo okamžiku 2023:
23.1. Třebíč, MSD
24.1. Jihlava, Plechovka
25.1. Ostrava, Parník
26.1. Přerov, Teplo
27.1. Brno, Leitnerka
2.2. Praha, Malostranská Beseda

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib