gototop
16.12.2016 CD box Michala Prokopa pokřtí Michal Ambrož (Zdena Selingerová)    Tisk
Pozvánky

Michal Prokop připravuje na 21. prosince tradiční vánoční koncert v pražském Foru Karlín. Role kmotra jeho nově vydaného CD boxu Už je to napořád 2000 - 2012 se ujme Michal Ambrož. Pořadatelé také oznámili, že uvolňují do prodeje nevyzvednuté rezervace k sezení, které byly platné do konce listopadu. Vstupenky jsou v předprodeji sítě Ticketportal.cz.

Letošní vánoční koncert Michala Prokopa a Framus Five bude obohacen nejen o Karlovarský symfonický orchestr v čele s dirigentem Janem Kučerou, ale také o hosta Michala Ambrože, který se zároveň stane kmotrem nově vydaného cd boxu Už je to napořád 2000 - 2012.
„Všichni hosté, kteří se na mých vánočních koncertech objevují, mívají svůj blok. Většinou se také snažíme zazpívat něco dohromady, a tak by to mělo být i s Michalem,“ říká letošní jubilant.

Vánoční koncert Michala Prokopa
Vánoční koncert Michala Prokopa
Sečteno, podtrženo - 21. prosince ve Foru Karlín budou hned dvě premiéry. Vůbec poprvé si spolu zahrají Michal Prokop a Michal Ambrož a v pražské premiéře zazní epická skladba Město ER s Karlovarským symfonickým orchestrem, kterou si k sedmdesátým narozeninám nadělil v živém nastudování Michal Prokop v létě tohoto roku. Skladbu Město Er mohli vůbec poprvé naživo slyšet diváci v létě na festivalu Krásný Ztráty - Live 70, který byl uspořádán u příležitosti životního jubilea Michala Prokopa v Lokti nad Ohří.

A dobrá zpráva přichází také pro fandy, kteří si chtějí koncert vychutnat vsedě. Pořadatelé uvolňují do prodeje místa, na která nebyla uplatněna rezervace do konce listopadu. Je to tak poslední možnost koupit lístek na nyní již téměř vyprodaný koncert.   
 
Předprodej vstupenek na: http://bit.ly/prokopvstupenky
www.michalprokop.cz
www.unitedislands.cz


Sdílet na...
Kam dál?

» Na Folkových prázdninách vystoupí jubilanti Michal Prokop, Vladimír Merta, Druhá tráva a poprvé Bratři Ebenové (Michal Schmidt)

» Michal Prokop své životní jubileum oslaví festivalem Krásný ztráty Live 70 (MGM agency s.r.o.)

» I am sixty four (Tomáš Pohl)

» Prokop, Andršt, Hrubý unplugged ... co dodat (Ivan Bllemby Krejza)

» Michal Prokop zahraje na vánočním koncertě znovu Město Er (Zdena Selingerová)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib