gototop
06.09.2018 Koncert 20 let Bezefšeho (Michal Miklánek)    Tisk
Pozvánky
Dovolte mi, abych vás tímto pozval na koncert pořádaný u příležitosti 20. narozenin kapely Bezefšeho. V sobotu 24. listopadu 2018 od 19h zahrajeme v Žižkovském divadle řadu bezefších písní - starších, novějších ale i zcela nových. Během slavnostního večera pokřtíme náš zbrusu nový videoklip k písni Plný skříně a na podiu uvítáme mnoho vzácných hostů.
Hosté:
20 let Bezefšeho
20 let Bezefšeho
Repertoár naší kapely tak přislíbili obohatit kupříkladu Jiří a Zdenka Tichotovi (Spirituál kvintet), Michal Němec (Jablkoň), Jan Maxián (ex Nightwork) nebo Tomislav Zvardoň (Laura a její tygři). Stejně tak se můžete opět těšit na dechovou sekci či mnohé z našich bývalých i současných členů.
 
Vstupenky jsou k sehnání přímo v pokladně Žižkovského divadla Járy Cimrmana. Rezervaci lze provést buď telefonicky na čísle: +420 222 780 396 nebo na webu divadla. Na webu ŽDJC je též možné vstupenky on-line zakoupit (po přihlášení a vytvoření rezervace vstupenek). https://www.zdjc.cz/repertoar/ostatni/253/bezefseho.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib