gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

14.05.2020 Časopis HelpMusic pořádá sérii koncertů, drží tak při životě sebe i kapely! (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Hudební magazín HelpMusic jistě znáte. Vychází devátým rokem a z toho rokem čtvrtým je přílohou regionálních Deníků. HelpMusic je ideálním doplňkem s jasnou cílovkou a dosahem všem hudebním médiím, hudební časopis se stále největším nákladem i čteností a díky předplatitelům Deníku i jediné tištěné medium s nulovou remitendou.
HelpMusic je přílohou Deníku, tedy není financován ze svého prodeje, ale je živ díky inzerentům a mladým kapelám, jenž se chtějí propagovat. Značné náklady na jeho roční provoz však plynou z letního přímého prodeje na festivalech a námi podporovaných hudebních akcích. Jak víte, inzerentů v hudebních médiích od března 2020 z důvodů vládních opatření proti novému typu koronaviru ubylo, neboť se jednalo především o inzerce ze sekce hudebních akcí a letní festivaly se konat pravděpodobně nebudou.
10. 7. zahraje Pavel Dobeš
10. 7. zahraje Pavel Dobeš
„Zvažovali jsme různé sbírky, ale nechceme jen brát. Spojíme příjemné s užitečným a uděláme co umíme nejlépe – pobavíme lidi!“
uvedla Martina Jablanovská, majitelka časopisu. "Rozhodli jsme se uspořádat v rámci časopisu HelpMusic - letní  koncertní sérii pod pracovním názvem - 100 ran do Vopice. Nejedná se o nic jiného než o open air koncert - pro povolených (zatím 100 návštěvníků). Potvrzené kapely uvidíte v netradičních spojeních s exkluzivními hosty, jenž vám budeme postupně prozrazovat na www.helpmusic.cz."
Koncerty proběhnou ve dnech 3. a  24. června, 10. a 24. července, 7. a 20. srpna v Praze v klubu Modrá Vopice.
První vystoupení potvrdil Záviš a Jan „Hony“ Haubert. Z dalších potvrzených interpretů jsou Pavel Dobeš, Lety Mimo, písničkář Láska nebo opavská kapela Kofe-in.
Předprodej vstupenek na všechny akce je v síti www.ticketstream.cz.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib