gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

27.10.2021 Pamatujete si skupinu Naopak? (Karel Vidimský - Cimbura)    PDF Tisk Email
PR
Pro ty, kterým stačí malá přihrávka, je zde na konci jejich video. A pro ty, kteří to potřebují dodávám, že skupina Naopak, která se chystá pokřtít své album Aj laf jů, vznikla přibližně před deseti lety, je několikanásobnou účastnicí finále Porty v Řevnicích, vedle koncertování v Čechách stačila koncertně sjezdit i velkou část Moravy a Slezska. Potom přišel zlom, onemocnění v kapele, které na více než tři roky omezilo její pódiovou činnost, ale dalo prostor ke vzniku jejího debutového alba a s ním i k návratu na scénu, věřím, že šťastnému.
Důkaz, že je Naopak vyhledávaná kapela! Všimněte si, že všichni Naopaci nejsou krásní jako Klekí.
Důkaz, že je Naopak vyhledávaná kapela! Všimněte si, že všichni Naopaci nejsou krásní jako Klekí.
Křtící koncert bude se třemi kmotry z nichž dva pořadatelé zatím tají. Třetím z nich bude Petr Vašina, zasloužilý příbramský blues-rockový a folkový bard, který se také nedávno, po letech přesvědčování a uhýbání, vytasil se svojí debutovou deskou Nikdy předtím. Petr, vedle kmotrování, taky zahraje spolu se svojí partnerkou Míšou Mádlovou. Ale hlavně - v koncertu uslyšíte všechny písničky z naopackého alba a řadu dalších, kterými se skupina hlásí k folk-rocku, leč v jejich nosných melodiích a textech a dokonalých vokálech a instrumentaci se slyšitelně odrážejí i další žánry.
Oficiální návrat Naopaku na scénu vypukne v sobotu 30. října v 18 hodin v Kulturním domě v Dobříši, kde žijí dvě třetiny kapely, takto manželé Petra (zpěv, kytara, autorka písní) a Martin (zpěv, baskytara, kapelník) Zajíčkovi, zatímco třetí člen skupiny Martin Klekí Podešva (zpěv, kytara, autor písní) tam dorazí ze své domovské České Lípy hromadnou dopravou. K tomu lze dodat, chcete-li cestovat po Klekího vzoru, že např. autobusové spojení na Dobříš i zpět je leckams velmi funkční i kus za půlnocí. A samozřejmě, že tam můžete dojet také autem, parkování v Dobříši není přehnaně problematické. A Naopaci i Míša s Petrem se na vás moc těší!

Sdílet na...
Kam dál?

» Řeč o Notování, na kterém jsem nebyl (Karel Vidimský - Cimbura)

» Výsledky Podbrdského oblastního kola Porty (FOLKtime.cz)

» 32. ročník Jizerské noty se blíží! (FOLKtime.cz)

» Pozitivní ladění z F-klubu (Jana Štěpánková)

» Výsledky 2. semifinále X. ročníku Notování (Rada Notování)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib