gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.11.2010 Poslední koncert Nevermore&Kosmonaut před pauzou (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR

Poslední koncert brněnské skupiny Nevermore&Kosmonaut nejen v roce 2010, ale i před půlroční koncertní pauzou, se uskuteční 27.11. (sobota) od 19h v Praze. Akce je finálem „Malého nočního tour 2010“, které kapela podnikne společně s dalšími brněnskými účinkujícími - Ladou Šimíčkovou a Ivo Cicvárkem.

Plakát na pražský koncert
Plakát na pražský koncert
Pražský koncert se uskuteční v Music Hall nad obchodem Music city, který se nachází hned vedle O2 Arény a tedy blízko stanice metra Českomoravská. V současné době na stejném místě probíhá hudební soutěž Notování., takže je to místo přátelské k folku, ale hlavně zasvěcené dobré muzice.

Skupina Nevermore je formace vzniklá kolem písničkáře Michala Šimíčka, který vystupuje pod svým internetovým nickem Kosmonaut. Hrají energií nabitý „folk and roll“ a v současné době dávají na internetu volně k poslechu a ke stažení svou debutovou nahrávku V kruzích (2009). Společně s podrobnými informacemi o koncertě si vše můžete vyhledat na oficiálním webu kapely www.bandzone.cz/nevermore.

Brněnská textařka a písničkářka Lada Šimíčková vystoupí za doprovodu klavíristy a svého dvorního skladatele Ivo Cicvárka. V této komorní sestavě o dvou lidech představí svou společnou tvorbu, pro kterou jsou typické folk-šansonové písně založené na Ladiných poetických textech. Ivo Cicvárek se v rámci večera představí nejen jako vynikající instrumentalista, ale v samostatném bloku také se svými písněmi jako písničkář.

Série tří koncertů začne v domovském Brně 25.11. v Café Práh (Vaňkovka), pokračovat bude 26. 11. Plzní v příjemném prostředí nedávno otevřeného Klubu rádio kafé a zakončena bude 27. 11. Prahou. Na brněnský koncert si pozvali jako hosta etno-folkovou kapelu Nebeztebe a na plzeňském pódiu s nimi vystoupí písničkář Arnošt Frauenberg, který je zatím ještě bez kapely, ale hodlá to se svou novou deskou změnit. Pražský host je zatím utajen.


Sdílet na...
Kam dál?

» Co je nového u... Lady Šimíčkové a Ivo Cicvárka? (FOLKtime.cz)

» Písničkář Petr Linhart v brněnském Café Práh (FOLKtime.cz)

» 9. písničkový pořad Rozehraj – Plzeňský Hifiklub přivítá písničkáře z Brna (Jan Eret)

» Říjnové Open Mic NA PRAHU (Ondřej Machát a Café Práh)

» Ivo Cicvárek – 20 let písničkářem (Ivo Cicvárek)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Nevermore&Kosmonaut  - Hosté na pražský koncert odtajněni   |Registered |24.11.2010 15:13:05
Jsme velmi rádi, že na pražském koncertě s námi kromě Lady a Ivoše, vystoupí jako hostě i dvě Lucie:).

Bude to písničkářka Lucie Redlová (sólo) a Lucie Minaříková (se Zlomky).

Těšíme se. NM&K

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib