gototop
06.12.2010 Epy de Mye pořádá na jihu Čech jedenácté Epycentrum. (Mirek Vlasák)    Tisk
PR
V sobotu 11. prosince bude vltavotýnský Špejchar klub patřit skupině Epy de Mye a jejímu hostu, jímž bude lídr skupiny Cop  Míša Leicht. Koncert začíná v 19:30. Kapela se na jubilejním 470. koncertě p
Epy de Mye v Balbínce
Epy de Mye v Balbínce
foto: Mirek Vídeňský
ředstaví v nové sestavě s kytaristou Dušanem Vainerem, který nahradil Lukáše Kazíka. Tradice hudebních akcí nazvaných Epycentrum sahá do roku 2007. Od té doby skupina považuje Špejchar za svůj domovský klub a každoročně zde pořádá tři koncerty.
Epycentrum je výjimečné i v tom, že hrajeme pouze komorní akustický set bez zapojených nástrojů. Posluchači se mohou těšit na nové písně,“ slibuje zpěvačka a kontrabasistka Lucie Cíchová. Kromě ní je členem kapely zpěvák, kytarista a autor všech písní Jan Přeslička.
O hudební produkci se kromě pořádající Epy de Mye postará také bluegrassový zpěvák a kytarista Míša Leicht, který představí písně ze své sólové desky Je to dobrý…nebe je modrý. Doplní tak plejádu hostů z minulých let, mezi nimiž nechyběli osobnosti českého folku jako Pavlína Jíšová, Jaroslav Samson Lenk nebo Žofie Kabelková. „Za ty roky se k nám naučili jezdit posluchači a kamarádi z celé České republiky. Špejchar bývá příjemně zaplněn, atmosféra je vždy skvělá,“ dodává Lucie Cíchová.
Lístky jsou k dostání na místě.

Sdílet na...
Kam dál?

» Koncertní Kotlina plná dojmů (Bublina a Belmondo)

» Epydemie Tatahraní (Karel Fred Vodňanský)

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

» Country bál pro Vendy (Renata =o))

» Countrywoman (Miloš Keller)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib