gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

08.12.2010 9. Vírský sumec a 16. mikulášský tramoský bál T.O. Falešná karta (Milda Dvořák)    PDF Tisk Email
PR
Trampská osada a kapela Falešná karta by ráda všechny pozvala na svoji tradiční akci - trampský hudební festiválek "Vírský sumec" spojený s Mikulášským trampským bálem. Tato akce proběhne v sále bývalého kina ve Víru  v sobotu 11. prosince 2010 .
9.virskysumec
9.virskysumec

Vše začne v 15.30 hod. "9. Vírským sumcem". Na tomto trampském festiválku se v minulosti objevilo mnoho kapel pohybujících se v naprosté špičce FTC žánru - např. Ozvěna, Chrpa, Lístek, Tempo di vlak, Marien, T.T. Prim, Epy de Mye, ad…Letos se nám, kromě krátkého úvodního bloku Falešné karty, představí:

Láďa Zítka – Bystřice nad Pernštejnem
Hluboké nedorozumění – Praha
Pocity - Brno
Přístav – Brno

Po skončení "Vírského sumce" začne zhruba v 19.30 hod. "16. Mikulášský bál T.O. Falešná karta". Hrát a zpívat budou, kromě pořádající Falešné karty také kapely z "Vírského sumce".
Tento trampský bál se vyznačuje tím, že se hraje a zpívá téměř nepřetržitě, pouze s několika  krátkými přestávkami pro „vypečené“ soutěže. Hrát a zpívat na pódiu se obvykle končívá kolem 2.30 hod, tím ale rozhodně nic nekončí, protože pak následuje "sejšn" pod pódiem, na kterém si, společně s muzikanty, kteří hráli na pódiu, můžou zahrát a zazpívat i všichni návštěvníci. Tento sejšn končívá až v neděli dopoledne.  

…a ještě poslední důležité informace - společná vstupenka na "Vírského sumce" i na "Mikulášský trampský bál" stojí 70 kč. Návtěvníci namaskovaní za mikuláše, čerty a anděly mají vstup zdarma. Vstup zdarma budou mít i návštěvníci, kteří na bál přijdou převlečení za netopýra.
V baru na Vás budou čekat výborné řízečky, gulášek a další znamenité pochutiny a také alko i nealko nápojů, co hrdlo ráčí. Z alkoholických nápojů doporučujeme ochutnat hlavně „Falešňákovici“, „národní“ nápoj kluků z Falešné karty.

Sdílet na...
Kam dál?

» Sobota plná překvapení (Tomáš Pohl)

» Výsledky 32. Jizerské noty (Školník)

» FOLKtime party tentokrát na periférii (FOLKtime.cz)

» 2. HN Jam se Stráníky a Sekvojí (Klokan)

» Dobytí severního (Mono)pólu, aneb Jak se také dá pokřtít CD (Pavel Jim Macháček)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib