gototop
07.01.2011 10. Pitkovický folk (Klokan)    Tisk
PR
15. ledna v 18:00 dospěje ke svému desátému startu nepravidelný pořad Pitkovický folk, který pořádá skupina Hluboké nedorozumění. Během čtyř let se v Pitkovicích vystřídalo 22 různých účinkujících.  Pořadová čísla 23-25 si odnesou hosté lednové výroční akce: Falešná karta, Kámen úrazu a duo Svitky. Nejde však jen o klasický koncert. Pitkovický folk svým divákům zpříjemňuje pravidelně nejen sobotní večer koncerty obvykle čtyřech účinkujících, ale také celou noc. Po úklidu aparatury se totiž obvykle spustí společný jam session, kterého se podle nálady účastní účinkující i diváci a který často končí až kolem páté hodiny ranní, kdy z Pitkovic jede první ranní autobus k metru.  Pokud si chcete užít příjemný hudební sobotní podvečer nebo i noc, budeme se na vás těšit.

Do Pitkovic se dostanete autobusem 232 od metra C - Háje (zastávka Hříbková, cca 10min jízdy). V případě pěkného počasí ale doporučujeme vyrazit už po obědě na zimní výlet údolím Pitkovického potoka, případně Botiče.

Další informace a fotky či mp3 z předchozích akcí naleznete přímo na stránkách Hlubokého nedorozumění. Odkaz na mapu s místem konání naleznete zde.

Sdílet na...
Kam dál?

» Kámen úrazu ukončil činnost (FOLKtime.cz)

» Pražské Portování 2012 (Miloš Keller)

» Kámen úrazu a Žamboši a společné Vánoce (FOLKtime.cz)

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

» 11. Pitkovický folk již tuto sobotu (Klokan)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib