gototop
22.02.2011 Zhasni v Brně (Michal Kosmonaut Šimíček)    Tisk
PR
Novoborská skupina Zhasni se po několika letech rozhodla opět zhasnout v Brně, konkrétně v kavárně Café Práh ve Vaňkovce, a to 22. února od 19:30 hodin. Jako hosta si na svůj koncert pozvala brněnského písničkáře a neúnavného organizátora Michala Kosmonauta Šimíčka.

Zhasni, to je melodický folk-pop s kvalitními texty, které stojí za to poslouchat. Zhasni, to je především Michal Vaněk, Kuba Horák a Irena Vaňková - tři písničkáři, kteří kapelu založili a od počátku tvoří její autorské i interpretační jádro. V nedávné době se však skupina rozrostla také o rytmickou sekci, kterou s sebou samozřejmě přiveze i do Brna. Možná budete znát jejich úspěšné debutové cd nazvané Je to tak nutný..., které rozhodně stojí za poslech, nebo možná o nich budete vědět, že na festivalu Zahrada v roce 2010 vyhráli Krtka. V současné době připravují natáčení druhé desky – přijďte si proto poslechnout písně, které znáte, i ty zcela nové. A přijďte se pobavit i mezi písněmi, protože jejich průvodní slovo stojí také za to...

Host večera - Michal Kosmonaut Šimíček, vystoupí v samostatném bloku s kytarou jako písničkář, neboť jeho domovský projekt Nevermore&Kosmonaut je momentálně v umělém spánku na cestě k objevení nových planet (resp. k vydání nového cd). I tak se ale příznivci mohou těšit na dávku folk&rollové energie a obrazy malující texty.

Bližší informace o vystupujících a ukázky písní naleznete na: www.zhasni.net a www.bandzone.cz/nevermore.

O kavárně Café Práh, o jejím poslání, umístění i nápojovém lístku se dočtete na: www.cafeprah.cz.

Srdečně Vás zveme, zhasínat se bude o půl osmé, tak raději přijďte včas, ať nemusíte jít potmě!

Sdílet na...
Kam dál?

» Než začneš poslouchat – Zhasni, je to tak nutný! (Dušan Trličík)

» Brněnský křest Zhasni (Belmondo)

» Výběr z hroznů ve Střelicích (Lucie Přikrylová)

» Desetileté Zhasni (Josef Machat)

» Textová dílna Slávka Janouška i pro vás! (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Kosmi   |83.240.109.xxx |24.02.2011 14:20:56
Zdravím, díky za publikování článku, ale nejsem jeho autorem, i když jsem ho zaslal:)... a jsem "únavný organizátor" :)(viz článek). Mějte se. Kosmi

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib