gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

10.03.2011 11. Pitkovický folk již tuto sobotu (Klokan)    PDF Tisk Email
PR
V sobotu 12. března od 18:00 se už pojedenácté sejdou muzikanti a diváci na jihovýchodním okraji Prahy v Pitkovické hospodě, aby nejprve jedni těm druhým zahráli něco ze svých písní a následně se všichni promíchali do jednoho hudebního chumlu, který se rozplyne do okolí až v ranních hodinách. Tomuto nepravidelnému jevu se říká Pitkovický folk a budeme rádi, když se jeho účastníky stanete i vy.

Kámen úrazu na minulém Pitkovickém folku
Kámen úrazu na minulém Pitkovickém folku
foto: Petr Vratný Klokan
Na pódiu se postupně vystřídá mladoboleslavská kelt-folk-rocková kapela Isara, pražský expresivní písničkář s precizní hrou na kytaru Martin Rous, českobudějovická folková úderka Epy de Mye a pořádající Hluboké nedorozumění. Začátek akce je plánován na 18:00, konec koncertů na cca 21:30. Po úklidu aparátu lze očekávat pro Pitkovický folk typický společný jam session, který obvykle končí až v ranních hodinách.

Na místo se dopravíte buďto autem nebo pražskou MHD. Doporučujeme využít spoj linky 232 v 17:22 nebo 17:52 z konečné metra C Háje nebo z nádraží Uhříněves tutéž linku 232 v 17:45. V obou případech vystupte na stanici Hříbková, odkud půjdete asi 200m ve směru (pokud jedete z Hájů) nebo proti směru (od Uhříněvsi) jízdy. Pitkovickou hospodu nemůžete minout (přesto připojujeme i odkaz na mapu).  Bude-li o víkendu slunečno, doporučujeme si udělat do Pitkovic odpolední výlet z Křeslic nebo Petrovic údolím Pitkovického potoka. Zpět se dostanete prakticky kdykoliv, protože z Uhříněvsi přes Pitkovice jede na Háje a dále na Strašnickou i noční autobus 506. Vstupné na celou akci je dobrovolné.

Těší se na vás Hluboké nedorozumění a všichni další hosté Pitkovického folku.

Sdílet na...
Kam dál?

» 10. Pitkovický folk v obrazech (Klokan)

» 10. Pitkovický folk (Klokan)

» (Ne)tuctový Pitkovický Folk (Klokan)

» Popatnácté do Pitkovic (FOLKtime.cz)

» 17. Pitkovický Folk (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib