gototop
10.03.2011 11. Pitkovický folk již tuto sobotu (Klokan)    Tisk
PR
V sobotu 12. března od 18:00 se už pojedenácté sejdou muzikanti a diváci na jihovýchodním okraji Prahy v Pitkovické hospodě, aby nejprve jedni těm druhým zahráli něco ze svých písní a následně se všichni promíchali do jednoho hudebního chumlu, který se rozplyne do okolí až v ranních hodinách. Tomuto nepravidelnému jevu se říká Pitkovický folk a budeme rádi, když se jeho účastníky stanete i vy.

Kámen úrazu na minulém Pitkovickém folku
Kámen úrazu na minulém Pitkovickém folku
foto: Petr Vratný Klokan
Na pódiu se postupně vystřídá mladoboleslavská kelt-folk-rocková kapela Isara, pražský expresivní písničkář s precizní hrou na kytaru Martin Rous, českobudějovická folková úderka Epy de Mye a pořádající Hluboké nedorozumění. Začátek akce je plánován na 18:00, konec koncertů na cca 21:30. Po úklidu aparátu lze očekávat pro Pitkovický folk typický společný jam session, který obvykle končí až v ranních hodinách.

Na místo se dopravíte buďto autem nebo pražskou MHD. Doporučujeme využít spoj linky 232 v 17:22 nebo 17:52 z konečné metra C Háje nebo z nádraží Uhříněves tutéž linku 232 v 17:45. V obou případech vystupte na stanici Hříbková, odkud půjdete asi 200m ve směru (pokud jedete z Hájů) nebo proti směru (od Uhříněvsi) jízdy. Pitkovickou hospodu nemůžete minout (přesto připojujeme i odkaz na mapu).  Bude-li o víkendu slunečno, doporučujeme si udělat do Pitkovic odpolední výlet z Křeslic nebo Petrovic údolím Pitkovického potoka. Zpět se dostanete prakticky kdykoliv, protože z Uhříněvsi přes Pitkovice jede na Háje a dále na Strašnickou i noční autobus 506. Vstupné na celou akci je dobrovolné.

Těší se na vás Hluboké nedorozumění a všichni další hosté Pitkovického folku.

Sdílet na...
Kam dál?

» (Ne)tuctový Pitkovický Folk (Klokan)

» Popatnácté do Pitkovic (FOLKtime.cz)

» 10. Pitkovický folk v obrazech (Klokan)

» 10. Pitkovický folk (Klokan)

» Pitkovický Folk již v sobotu 14.1. (Klokan)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib