gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

22.05.2011 Zahrada 1. - 4. července 2011 v Náměšti na Hané (Michal Jupp Konečný)    PDF Tisk Email
PR
Bude to už po dvaadvacáté. Na začátku července se stejně jako v minulých letech rozezní Náměšť na Hané tisíci písněmi. V Náměšti budou fungovat čtyři scény po čtyři dny a čtyři noci. Sjede se sem zhruba 150 skupin a sólistů z celé republiky i ze zahraničí. Původní náplní dvaadvacetiletého festivalu byl hlavně folk, ale protože Zahrada je už multižánrovým festivalem, přijdou si na své i příznivci, folkrocku,  rocku, country, bluegrassu, trampské písně, blues, worldmusic, keltské hudby, spirituálů i folklóru.

První den festivalu bude patřit hlavně Vlastovi Redlovi, který se vrací na podia s úplně novou kapelou a čerstvě vydanou knížkou. * Na festivalu se budou potkávat legendy: Žalman a spol., Peter Lipa, Sto zvířat, Tomáš Klus, Jan Nedvěd, Hradišťan, AG Flek, Cop, Jablkoň … * Z USA přijede formace skvělých muzikantů ETSU Old Time Band. * Blues zastupuje i duo Beňa & Ptaszek nebo formace Bluesberry, která letos slaví 100 let (Tedy 40 let od vzniku kapely a 60 let kapelníka Petara Introviče.) * Určitě vás roztancují kapely Fleret, Happy to Meet nebo bubenická smršť Jumping Drums. * Výčet hvězd zdaleka není úplný, a to vás ještě čekají desítky skupin a sólistů a také ty, které Zahrada objevila letos v Konkursu Zahrady. * Ti budou za pomoci vašich hlasů soutěžit o hlavní cenu Zahrady – Krtka. * Můžete se zúčastnit třeba bubenické dílny, prohlédnout si výstavu fotografií nebo celou noc prozpívat na improvizovaných sessionech.

Autobusová kyvadlovka jezdí z Olomouce z autobusového nádraží, přes nádraží ČD a zastávku u Tržnice a po koncertech samozřejmě zpět. * Utábořit se s platnou vstupenkou můžete přímo vedle hlavní scény. * Vezměte i své děti, můžete je načas odložit do dětského koutku. Ale své čtyřnohé miláčky nechte doma. * Parkovat můžete na vyhrazeném tábořišti pod zámkem nebo po celé Náměšti. * Vstupenky na jednotlivé dny i na celý festival (čtyřdenní a třídenní permanentka) seženete samozřejmě i na místě, ale nákup v předprodeji (na www.casopisfolk.cz nebo v síti Ticketportal.cz vyjde výrazně levněji. Děti do 130 cm dostanou permanentku za korunu, junioři (131 – 150 cm) a invalidé za poloviční vstupné.  

A pozor: MÁJOVÁ SLEVA permanentek na Zahradu už jen do 23. května.

Podrobnosti o slevě, program a další informace najdete na www.casopisfolk.cz

Sdílet na...
Kam dál?

» Václav Koubek po několika letech opět zazpívá dětem (FOLKtime.cz)

» Svojkovská zahrada 2014 (Kuba Horák)

» Jablkoň v Zahradě (Líza Zima Urbanová)

» Sobotní amfiteátr na Zahradě 2011 – část první (Klokan)

» Navlhlí Krtci na Kapličce (Belmondo)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
JardaS  - Jak to bude s cestou z Amfíku na Kapličku??   |194.138.12.xxx |27.05.2011 15:26:13
Ahoj snad to někdo víte a odpovíte . Jak to bude s cestou z Amfíku na Kapličku?? Donesla se mi zpráva, že nařízením obce bude uzavřena přímá cesta mezi zahradami a, že budeme muset chodit přes tábořiště pak okolo zámku. Co je na tom pravdy.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib