gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

06.08.2012 Nový festival Hrádecké Folkové Léto (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR
Letos zmizel z hudební mapy největší festival kolem FCT muziky Zahrada. Pro někoho to může být známkou úpadku celého žánru. Když se ale podíváte do kalendáře třeba zde na FOLKtime, uvidíte, že jde spíše o jakési "přeskupení sil", protože se řada nových akcí naopak rodí. To je příklad i festivalu Hrádecké Folkové Léto, jehož 1. ročník se uskuteční 17.-18. srpna v Hrádku nad Nisou, přesněji řečeno ve zdejším autocampu Kristýna, na který vás tímto v předstihu zveme.

Začátek celé akce bude v pátek v 18:00 a v sobotu od 13:00. Prostředí areálu přímo vybízí k tomu, aby zde život nekončil s posledním účinkujícím. Naopak se zde oba dva dny rozhoří táborový oheň, kde lze očekávat jam session až do ranního zpěvu ptáků. Akci můžeme doporučit i rodinám s dětmi, pro které zde budou připraveny různé atrakce. Ubytování si posluchači mohou rezervovat přímo v autocampu Kristýna, který mimo jiné provozuje přírodní koupaliště, westernové městečko a několik restaurací.

Mezi hudebními hosty najdete známá jména i nové folkové naděje, které se stále výrazněji hlásí o slovo. Těšit se tak můžete např. na Hop Trop, Bratry Nedvědy, Kamelot, Jarret, Pepu Štrosse, Koňaboj, Vasilův Rubáš, Hluboké nedorozumění, Pavel Houfek Band a další.

Tolik základní informace o novém festivalu. Doufáme, že si jeho termín 17.-18. 8. najde cestu do vašich diářů a internetových kalendářů. Permanentka na oba dny vyjde v předprodeji (www.evstupenka.cz) na 390,- Kč. Detailněji najdete typy vstupného rozepsané zde. Na Hrádecké Folkové Léto se můžete ale dostat i zdarma. Na začátku srpna se zde můžete těšit na dvě soutěže, při kterých každý týden budete moci získat dvě vstupenky. Další informace najdete také na stránkách festivalu, které jsou průběžně doplňovány a upřesňovány.
Hrádecké folkové léto 2012
Hrádecké folkové léto 2012

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib